Έντυπη Έκδοση

Αύριο στο εδώλιο

Η δίκη, που έχει αναβληθεί... άπειρες φορές κατά την τελευταία διετία, με κατηγορούμενο τον Μάκη Ψωμιάδη για υπεξαίρεση αντικειμένου, που υπερβαίνει το ποσόν των 73.000 ευρώ, έχει προσδιοριστεί για αύριο στο Β' Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, με αριθμό πινακίου 5.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται σε καθεστώς εκκαθάρισης, η οποία όμως (παρά τις πιέσεις και εντολές από την πλευρά Μελισσανίδη) δεν έχει ολοκληρωθεί, οπότε θα παραστεί ως πολιτικώς ενάγουσα και θα εκπροσωπηθεί από τον πληρεξούσιο δικηγόρο της Χάρη Οικονομόπουλο. Τη σχετική άδεια παρείχε ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθήνας, κατόπιν σχετικής αίτησης.

Στο εδώλιο, μαζί με τον Μάκη Ψωμιάδη, που κατηγορείται και για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα κατ' εξακολούθησιν, θα καθήσουν οι ξάδελφοι Χαρίλαος Ψωμιάδης του Γεωργίου και Χαρίλαος Ψωμιάδης του Παναγιώτου, η Φιλιώ-Τριανταφυλλιά Γεωργίου του Αναστασίου και ο Αντώνης Κατσαρός του Πέτρου, κατηγορούμενοι επίσης για υπεξαίρεση.

Να σημειωθεί εξάλλου ότι με έγγραφο του υπουργείου Δικαιοσύνης της ΠΓΔΜ προς το αντίστοιχο ελληνικό υπουργείο (ημερομηνία 30/7/2013) και κατόπιν σχετκής αίτησης των ελληνικών αρχών μετά την έκδοση Ψωμιάδη από τα Σκόπια, επιτρέπεται να συζητηθούν διαδικασίες κατά του Μάκη Ψωμιάδη για απάτη και ξέπλυμα χρήματος, αδικήματα τα οποία διέπραξε ως συναυτουργός με τρίτους, σύμφωνα με την ποινική δικογραφία, καθώς και για φορολογική απόκρυψη.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Δικαιοσύνη
Ποδόσφαιρο
ΑΕΚ
Άλλα θέματα στην κατηγορία Αθλητισμός της έντυπης έκδοσης
Εθνική Μπάσκετ
Επίσημη καταρρακωμένη
Βαθιά περισυλλογή
Ποδόσφαιρο
Τεντώνει το σεντόνι με την Παρί
«Φρένο» προς το παρόν
Τέταρτος ο ΠΑΣ
Ξεκινάει η γιορτή του Τσάμπιονς Λιγκ
«Μπορούμε τη νίκη»
Γκάζια από Δέλλα
Δικαιοσύνη
Αύριο στο εδώλιο
Αρση βαρών
«Νίκη» για τον Πύρρο
Υπουργείο Αθλητισμού
Επίθεση στον Ανδριανό από τον ΣΥΡΙΖΑ
Άλλες ειδήσεις
Εσβησε ο Στέφανος Βακιρτζής