Έντυπη Έκδοση

ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΑ ΝΕΑ Δ.Σ. ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Δήμος των... μίντια

Στο διορισμό των μελών των διοικητικών συμβουλίων των νομικών προσώπων, των οργανισμών και των ιδρυμάτων του Δήμου Αθηναίων προχώρησε, κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση, το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.

Στον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝΔΑ) πρόεδρος διορίστηκε ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Τεντόμας και αντιπρόεδρος η δημοσιογράφος Πόπη Διαμαντάκου. Ως μέλη εγκρίθηκαν ο συγγραφέας Πέτρος Μάρκαρης, ο δημοσιογράφος Νίκος Βατόπουλος, ο Πάνος Αβραμόπουλος, ο Κώστας Τσαούσης, η Αβα Χαλκιαδάκη, η Λαρίσσα Ηρα Βέργου, η Τζούλια Δημακοπούλου, ο Φιλήμων Βαφειάδης και ο Γιώργος Φούτας, ο Στάθης Δρογώσης (Ανοιχτή Πόλη), ο Δημήτρης Κωνσταντάρας (Αθήνα Μπορείς) και ο Νίκος Βασιλάκης (Λαϊκή Συσπείρωση).

Η Ελένη Κατσούλη αναλαμβάνει την προεδρία στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) και μέλη ορίζονται οι Λευτέρης Σκιαδάς, Τάκης Παναγιωτόπουλος, Ελένα Μαντζαβίνου, Οριάννα Αντωναροπούλου, Αντώνης Ρόμπος, Γεώργιος Τσιόλιας.

Στο Βρεφοκομείο Αθηνών πρόεδρος ορίστηκε η δημοτική σύμβουλος Καλλιόπη Γιαννοπούλου και αντιπρόεδρος η αντιδήμαρχος Μαρία Ηλιοπούλου. Ως μέλη του Δ.Σ. εγκρίθηκαν ο Ραούφ-Ιωσήφ Σεχάντε, η Αγνή Ζαχοπούλου, ο Ηλίας Αρχοντας, η Χρίστινα Βασιλείου, η Νανά Φωφιαδάκη και η δασκάλα Στέλλα Πρωτονοταρίου.

Τα ηνία του 9,84 (Δημοτική Επιχείρηση Ραδιοφωνίας-ΔΕΡΑ) αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Γιάννης Παντελάκης (αναπληρωτής Πέτρος Μάρκαρης), με αντιπρόεδρο το δημοσιογράφο Μιχάλη Κυριακίδη και αναπληρωτή τον Κώστα Παπαδημητρίου. Ως μέλη προτάθηκαν οι Εριφύλη Μαρωνίτη, Μελίνα Δασκαλάκη, Ρούλα Γεωργακοπούλου, Αντώνης Χαντζής, Θόδωρος Μιχόπουλος και Αλέξανδρος Μοντιάνο.

Στην Τεχνόπολη ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος προτάθηκε για τη θέση του πρόεδρου, ο δημοσιογράφος Νίκος Μεγγρέλης για εκείνη του αντιπροέδρου και ως μέλη οι Κώστας Μπιζάνης, Καλλιόπη Παπαγγελή, Τζένη Νομικού, Χριστίνα Βασιλείου, Λάζαρος Κώτσιας και ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός. Για την οριστικοποίηση των θέσεων θα ακολουθήσει ψηφοφορία μεταξύ των μελών.

Η ίδια διαδικασία προβλέπεται για την Επιχείρηση Μηχανογράφησης και Επιχειρησιακών Μονάδων ΟΤΑ (ΔΑΕΜ). Εκεί για την προεδρική θέση προτάθηκε η δημοτική σύμβουλος Νανά Σπυροπούλου και για μέλη οι Στρατής Κατάκος, Πεπίτα Τσικλητήρα, Γιώργος Παλαμαριζής, Κώστας Χαμπίδης και Γιάννης Ράμφος, ενώ για το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ο δημοτικός σύμβουλος Φίλιππος Δραγούμης προτάθηκε για πρόεδρος και ο Σταύρος Θεοδωρίδης για ταμίας-διαχειριστής.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Δήμος Αθηναίων
Τοπική Αυτοδιοίκηση
Άλλα θέματα στην κατηγορία Ελλάδα της έντυπης έκδοσης
Κοινωνικά θέματα
Η δεύτερη πολυκατοικία για άπορες οικογένειες
Τοπική Αυτοδιοίκηση
Κωλοτούμπα Ψινάκη στο «δυστυχώς επτωχεύσαμεν»
Τροχαία/Δυστυχήματα
Στο σκοτάδι παραμένει το θανατηφόρο τροχαίο
Εχασε τη μάχη και η 24χρονη
Συνεταιρισμοί/Διαφθορά
Πρώτη στη λίστα η ΠΑΣΕΓΕΣ
Δικαστικό ρεπορτάζ
Νέα καταδίκη Παν. Ψωμιάδη για τη ρύπανση στην Κορώνεια
Υπουργείο Παιδείας
Λουκέτο στα ιδιωτικά ΙΕΚ που δεν ρύθμισαν τις οφειλές
Δήμος Αθηναίων
Δήμος των... μίντια
Αρθρα/Σχολιασμοί
Η Οδύσσεια των πτυχιούχων
ΥΠΕΚΑ
Ξαναμπαίνει στο αυλάκι το φράγμα Ασωπού
Φιλοζωικές οργανώσεις
Ποτίστρες για τα αδέσποτα
ΕΡΤ/Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ στο Ευρωκοινοβούλιο
TV & Media
Η νέα εποχή του Action 24
Παρέμβαση ΕΣΗΕΑ για «Επενδυτή»
Οχι στην αξιολόγηση σε ΓΓΕΕ και ΓΓΜΕ
Δημόσια συγγνώμη Σεφερλή
Ανθρώπινα
Υμνητής του μόχθου και της καθαρής καρδιάς
Ρωσικό ενθύμιο
Αστυνομικό ρεπορτάζ
«Ορφανός» ακόμα ο εμπρησμός
ΕΥΠ
Πληροφορίες στην ΕΥΠ κατά την προανάκριση
Κατασκοπία/Παρακολουθήσεις
65άχρονος Γερμανός φωτογράφιζε στρατιωτικές εγκαταστάσεις
ΤΑΙΠΕΔ
Στο πόδι τα Χανιά για το αεροδρόμιο
Ελεγχος του ΤΑΙΠΕΔ μέσω Διαδικτύου