Έντυπη Έκδοση

Παραστάσεις και δραστηριότητες για μικρούς θεατές στη φετινή εορταστική ατζέντα

Χριστούγεννα στο σύμπαν της αθωότητας

Σκηνή από τον «Καρυοθραύστη» της Οπερας Κιέβου στο Badminton
Δύσκολη η εποχή και το εορταστικό πνεύμα, φέτος, έχει υποστεί για τους περισσότερους μεγάλες... περικοπές. Υπάρχει κάποιος που αδημονεί για τα Χριστούγεννα; Φυσικά. Τα παιδιά μπορούν ακόμη να πιστεύουν στον Αγιο Βασίλη, να βλέπουν τον κόσμο χρωματιστό, να ακούν τα ωραία παραμύθια, να χαίρονται απέραντα με το λίγο.

Πλήρες θέμα...

Για το ίδιο θέμα

 • Παιδί

 • Κομικ(ς)οδρόμιο

  • Αύριο εγώ θα οδηγώ
   Χρειάζεται η κυκλοφοριακή αγωγή;
  • Image bank
   Οι διάσημες γάτες των κόμικς δεν έχουν τελειωμό: από το Krazy Kat και τον Φριτζ τον Πονηρόγατο, μέχρι τους γνωστούς (από τις δημοσιεύσεις -και τα άλμπουμ- στο «9»), Γάτο και Blacksad.
 • Συνέντευξη: Ελευθερία Αρβανιτάκη

  • Η Ελευθερία Αρβανιτάκη επιστρέφει μουσικά στα θαύματα και μιλάει για τη δισκογραφία και την πολιτική «Ως γενιά δημιουργήσαμε τέρατα»
   «Δεν έχει πεθάνει η μουσική. Ο,τι έχει πεθάνει είναι οι πωλήσεις και ο τρόπος με τον οποίον διακινείται μια καινούργια δουλειά», εκτιμά η Ελευθερία Αρβανιτάκη «Πάμε ξανά στα θαύματα». Αυτός ο τίτλος επιλέχθηκε για να στεγάσει από απόψε, αύριο και κάθε επόμενο Σαββατοκύριακο, τις εμφανίσεις της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στο gazARTE. Μοιάζει υπερβολικά αισιόδοξος; Μια συζήτηση πάντως με την Αρβανιτάκη αποδεικνύει ότι η ίδια πιστεύει ακόμα στα μικρά θαύματα της παρέας, της αλληλεγγύης και της τέχνης.