Έντυπη Έκδοση

Ξήλωμα και παρέμβαση

Ερχόμενος πριν από δυο εβδομάδες στην Αθήνα, η πρόθεση του κ. Νοτιά ήταν να «ξηλώσει» τη διοίκηση Αδαμίδη. Πέρα από την εικόνα που πέρασε προς τα έξω με διάφορα επικοινωνιακά τρικ για τον Νίκο Νοτιά ο πρόεδρος της ΑΕΚ (δεν βάζει λεφτά, άφαντος, έμεινε μόνο ο Παππάς κ.λπ.) και εξόργισε τον μεγαλομέτοχο, ένα άλλο σημείο τριβής ήταν το προπονητικό.

Το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα, ένα από τα σημεία τριβής των μεγαλομετόχων της. Το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα, ένα από τα σημεία τριβής των μεγαλομετόχων της. Των Σπάτων, με τα ενοίκια που δεν έχει εισπράξει, με τα χρήματα που έστειλε για τα Σπάτα και ξοδεύτηκαν αλλού και ακόμα με το καταστατικό των Supporters που προβλέπει κατασκευή προπονητικού για τις ακαδημίες στη Ν. Φιλαδέλφεια!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Κ.Ε.», ήταν καταλυτική η παρέμβαση Παππά για να διασωθεί ο νυν πρόεδρος και οι συνεργάτες του στο συμβούλιο. Ο Πέτρος Παππάς φέρεται να είπε στον Νίκο Νοτιά ότι θα κάνει μεγάλο κακό αν ανατρέψει τούτη τη στιγμή την υπάρχουσα διοίκηση, διότι είναι στη μέση το θέμα του γηπέδου!

«Εχουμε προχωρήσει με τη διοίκηση σε μελέτες και συντάσσονται οι φάκελοι για να προχωρήσει το θέμα του γηπέδου. Αν αποχωρήσουν ο Αδαμίδης και οι Supporters, θα φύγω και εγώ εντελώς και δεν ξαναβάζω άλλα χρήματα» φέρεται να είπε ο Π. Παππάς στον ελληνοαμερικανό μεγαλομέτοχο της ΑΕΚ. Συζητιέται μάλιστα στην πιάτσα της ΑΕΚ ότι ο κ. Παππάς έχει χρηματοδοτήσει αυτές τις μελέτες για το γήπεδο. Σημειωτέον ότι ενήμερος (αλλά εντελώς αποστασιοποιημένος) για την κατάσταση στην ΑΕΚ είναι ο Δ. Μελισσανίδης, που αντάμωσε το καλοκαίρι με το Ν. Νοτιά.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ποδόσφαιρο
Κιντής
Σχετικά θέματα: ΑΕΚ
Ρυθμιστής στην ΑΕΚ η Morgan Stanley
Άλλα θέματα στην κατηγορία Αθλητισμός της έντυπης έκδοσης
Ολυμπιακός
«Δεν έφταιξε μόνο η απραξία του»
ΑΕΚ
Ρυθμιστής στην ΑΕΚ η Morgan Stanley
Ξήλωμα και παρέμβαση
Σούπερ Λίγκα
Δύο... πρωτάρηδες στη μάχη
Τένις
Το «κινέζικο θαύμα» του Τζόκοβιτς