Έντυπη Έκδοση

Η «Ε» σπάει τη διαπλοκή

ΓΙΑ όσους αναγνώστες δεν έχουν πληροφορηθεί από τη χθεσινή «Ε», η εφημερίδα κυκλοφορεί σήμερα με τις φρέσκιες ειδήσεις του 24ώρου, σε αντίθεση με άλλες εφημερίδες, που πωλούνται και που έχουν προεκτυπωθεί από χθες.

Η ΠΡΟΕΚΤΥΠΩΣΗ αυτή σαββατιάτικων και κυριακάτικων φύλλων έγινε για να κυκλοφορήσουν παρά τη 48ωρη απεργία που έχουν κηρύξει για χθες και σήμερα οι Ενώσεις των εργαζομένων στον Τύπο.

ΟΙ Ενώσεις αυτές, με πρωτοστάτη την ΕΣΗΕΑ, όχι μόνο δεν εμπόδισαν την κυκλοφορία αυτών των φύλλων-προκάτ για να διασφαλίσουν την απεργία, αλλά προέτρεψαν και την «Ε» και την «Κ.Ε.» να κάνουν το ίδιο.

ΟΙ εργαζόμενοι στη Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ, που πρωτοστατούν εδώ και χρόνια στο συνδικαλισμό και στην υπεράσπιση των εργατικών δικαιωμάτων, αρνήθηκαν σχεδόν ομόφωνα, με γενική συνέλευση, να πάρουν μέρος σ' αυτή την κωμωδία, η οποία βλάπτει πρώτα απ' όλα το κύρος των ίδιων των εργαζομένων.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ να εργαστούν κανονικά και να εκδώσουν πραγματική σαββατιάτικη και κυριακάτικη εφημερίδα για τους αναγνώστες, καταγγέλλοντας ταυτόχρονα το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, ότι αρνήθηκε μεθοδευμένα να υπογράψει με την εφημερίδα τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, όπως είχε δεσμευθεί. Παιχνίδια στην πλάτη εργαζομένων, τέλος.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Απεργίες και εκδηλώσεις διαμαρτυρίας
Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ)
Συνδικαλιστικές και επαγγελματικές οργανώσεις
Άλλα θέματα στην κατηγορία Πολιτική της έντυπης έκδοσης
Γιατί κυκλοφορεί η "Ελευθεροτυπία" Σάββατο και Κυριακή
Η «Ε» σπάει τη διαπλοκή
Εκθεση ΔΝΤ
Ακόμα τούτη η άνοιξη ραγιάδες
Σύνοδος Κορυφής
Μηχανισμός στήριξης, made in Germany, by Merkel
Κυβέρνηση Ερντογάν
«Μπίζνες» για το Αιγαίο στα μέτρα της Αγκυρας
WikiLeaks
Το WikiLeaks στην «Ε»
Βουλή
Συζήτηση για το πολιτικό άσυλο
Κόντρα στη Βουλή για την ακρίβεια
ΠΑΣΟΚ
Μονόλογος για 156 ακροατές
Νέα Δημοκρατία
Ν.Δ.: Σύγκρουση εντός, συναίνεση στα ευρωπαϊκά