Έντυπη Έκδοση

Σμιλευμένη σιλουέτα με λεμφικό μασάζ (Endermologie)

Η φιλοσοφία της θεραπείας στηρίζεται στην ηλεκτρονικά ελεγχόμενη μηχανική δράση δύο κυλίνδρων, οι οποίοι κινητοποιούν και μηχανοποιούν τον δερματικό ιστό.

Αυτή η δερματική διέγερση βοηθά στην εναρμόνιση του συνδετικού ιστού αυξάνοντας την κυκλοφορία, τόσο την αιματική όσο και τη λεμφική, εξαλείφοντας έτσι τα μεταβολικά υπολείμματα. Είναι χαλαρωτική και παρέχει μια αίσθηση ευεξίας, ενώ δεν απαιτεί καμία ιατρική πράξη ή χρήση χημικών ουσιών. Απλά ενεργοποιεί και ανανεώνει κάποιες από τις φυσικές λειτουργίες του οργανισμού και του δέρματος.

Η θεραπεία «Endermologie» του γαλλικού οίκου LPG αποτελεί παγκοσμίως την πλέον διάσημη θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας, επιδερμικής χαλάρωσης και τοπικού πάχους. Η χρήση της παραπάνω φιλοσοφίας πρωτοξεκίνησε το 1986 και επικεντρώθηκε στον θεραπευτικό τομέα. Είναι ένα ιατρικό μηχάνημα εγκεκριμένο από τον μεγαλύτερο και πλέον αυστηρό οργανισμό FDA της Αμερικής και καθημερινά πάνω από 100.000 ασθενείς δέχονται την παραπάνω θεραπεία.

Κάθε θεραπεία διαρκεί περίπου 35 λεπτά και γίνεται 2 με 3 φορές την εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας φοράτε ένα ειδικό κορμάκι -LPG bodywear- το οποίο διευκολύνει την κίνηση των κυλίνδρων στο σώμα και προστατεύει την υγιεινή του. Για να φανεί το τελικό αποτέλεσμα και να αποκτήσετε ένα πιο αδύνατο και καλλίγραμμο σώμα με πιο απαλό και σφιχτό δέρμα, χρειάζονται περίπου 10 θεραπείες. Στη συνέχεια, εφαρμόζονται μία με δύο θεραπείες το τρίμηνο για συντήρηση του αποτελέσματος.

Τα θεαματικά αποτελέσματα της θεραπείας «Endermologie» μπορούν να εμπεριστατωθούν με μετρήσεις και φωτογραφίες πριν, κατά τη διάρκεια και στο τέλος της θεραπείας. Οι αλλαγές εστιάζονται στις περιοχές όπου το πρόβλημα είναι πιο έντονο, όπως είναι η κοιλιά, ενώ ταυτόχρονα προστατεύονται οι περιοχές όπου η μείωση του όγκου δεν είναι επιθυμητή (π.χ. πρόσωπο, στήθος κ.λπ.).

Για περισσότερο από 20 χρόνια η θεραπεία έχει αποδείξει επιστημονικά την αποτελεσματικότητά της στην κυτταρίτιδα, την επιδερμική σύσφιγξη και το τοπικό πάχος. Βεβαίως θα πρέπει να αναφέρουμε ότι σε περιπτώσεις όπου το πρόβλημα τοπικού πάχους είναι σημαντικό, το καλύτερο αποτέλεσμα το δίνει η λιποαναρρόφηση και η χρήση του «Endermologie» μετά την επέμβαση για διάστημα ενός μηνός.

Ο αριθμός των συνεδριών διαφέρει κατά περίπτωση: υπολογίζεται κατά μέσο όρο ότι θα χρειαστούν 15-20 επισκέψεις.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Υγεία
Σχετικά θέματα: Αισθητική χειρουργική
Πώς να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά μετά τις γιορτές
Άλλα θέματα στην κατηγορία Υγεία της έντυπης έκδοσης
Αισθητική χειρουργική
Πώς να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά μετά τις γιορτές
Σμιλευμένη σιλουέτα με λεμφικό μασάζ (Endermologie)
Παχυσαρκία
Παχυσαρκία απαντήσεις σε συνήθη ερωτήματα
Παχυσαρκία τέλος - Μια νέα ζωή ξεκινά
Δερματολογία
Αυξητικοί παράγοντες κατά της γήρανσης του προσώπου
Ψυχολογία
Οικογένεια: βάλσαμο στην παιδική ψυχή
Άλλες ειδήσεις
Οστεοπόρωση: η «σιωπηλή επιδημία»
Η Ελαστογραφία, κεντρικό θέμα ημερίδας
Σιαλόρροια: ένα πρόβλημα με ιατρική και κοινωνική διάσταση
Αρθρωση - φθογγολογία: πιθανές διαταραχές κατά την εξέλιξη του λόγου