Έντυπη Έκδοση

Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΦΟΥ... ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ - ΜΕΝΕΙ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ

Με... εν δυνάμει πρόεδρο

Επί 3,5 ώρες συνεδρίαζαν οι μέτοχοι (όσοι δηλαδή ήταν παρόντες) της ΠΑΕ ΑΕΚ στα γραφεία της οδού Γράμμου, στο Μαρούσι. Οπως ήταν αναμενόμενο, η Γενική Συνέλευση αποφάσισε να αναλάβει πρόεδρος του συλλόγου ο Σταύρος Αδαμίδης (που απουσίαζε από τη Γ.Σ.).

Οι οπαδοί της ΑΕΚ έδωσαν το στίγμα τους πριν από τη γενική συνέλευση, έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ Οι οπαδοί της ΑΕΚ έδωσαν το στίγμα τους πριν από τη γενική συνέλευση, έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ Ωστόσο, αυτό δεν θα συμβεί αμέσως, καθώς θα διαμεσολαβήσει μεταβατικό διάστημα είκοσι ημερών, στο οποίο ο κ. Αδαμίδης δεν θα είναι τίποτα παραπάνω από... εν δυνάμει πρόεδρο, από έναν μαθητευόμενο που θα προετοιμάζεται για να κουβαλήσει το φορτίο στις πλάτες του. Αυτό συμβαίνει διότι ο 36χρονος δικηγόρος ζητά να τακτοποιηθούν χρέη και ληξιπρόθεσμες οφειλές πριν αναλάβει τα καθήκοντά του.

Λίγα λεπτά μετά το πέρας της Γ.Σ., ο Σταύρος Αδαμίδης ανάρτησε γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ. Ο μέλλων πρόεδρος της ΑΕΚ στην πρώτη δημόσια τοποθέτησή του έκανε λόγο για σχέδιο εκδίωξης από την ομάδα «απατεωνίσκων επίδοξων παραγόντων, ΑΕΚαρχών που ζουν στην πλάτη της ομάδας, διακινώντας "Κροίσους" και ΑΕΚοφροσύνη», έκλεισε δε απειλητικά τα λεγόμενά του με τη φράση: «Το πάρτι τελειώνει».

Στη μαραθώνια Γ.Σ. αποφασίστηκε ακόμη νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, με «ταβάνι» τα 15 εκατ. ευρώ. Από αυτά, το 1,7 εκατ. βρίσκεται ήδη στα ταμεία της ομάδας, ενώ οι νυν μέτοχοι διαβεβαίωσαν, διά στόματος Θανόπουλου βεβαίως, ότι θα βάλουν ακόμη 2 εκατ. μέχρι το τέλος του μήνα, προκειμένου να εξοφληθούν οι παίκτες. Οσο για το πλέον αστείο της υπόθεσης, αυτό ακούει στο όνομα «επιτροπή ρόστερ». Μία ομάδα ανθρώπων, που δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα ξέρουν από μπάλα ή αν θα είναι άλλη μία παρέα τεχνοκρατών, θα κάνουν κουμάντο για το έμψυχο δυναμικό της ΑΕΚ, ως... λογοκριτές των εισηγήσεων Μπάγεβιτς και Δημητριάδη.

Και μια και αναφερθήκαμε τόσο στο ρόστερ, όσο και στον Σέρβο προπονητή, όσο και αν το ήθελε, όσο και αν άφηνε τις προθέσεις του να διαρρέουν, ο κ.Αδαμίδης αναγκάστηκε να υποκύψει στις πιέσεις και δεν θα απολύσει τον «Ντούσκο», ενώ, όπως διαβεβαίωσε ο κ. Θανόπουλος, κανένας παίκτης δεν θα πωληθεί την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο.

* Περίπου 70 οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ την ώρα της Γ.Σ. Φώναξαν συνθήματα κατά των μετόχων και υπέρ του Ντούσαν Μπάγεβιτς και μοίρασαν φέιγ βολάν. Κάποια από αυτά ανέφεραν: «Αμέτοχοι και συνεργάτες ουστ», «Ντεμοτεχνείο, κάτω τα χέρια από τον Ντούσαν», «Αμέτοχοι, ανίκανοι, ο Μπάγεβιτς σας φταίει Κατερίνη Club», «Μέτοχοι - Χατζηχρήστο ουστ», «Παππά, Αδαμίδη, Κιντή κάτω τα χέρια από τον Μπάγεβιτς».

Η παρουσία της Αστυνομίας ήταν ισχυρή. Περίπου 30 αστυνομικοί, με μία κλούβα και 15 άτομα ιδιωτικής ασφάλειας, απέτρεψαν τυχόν έκτροπα, με εξαίρεση δύο... γιαούρτια που πέταξαν οπαδοί της ομάδας στην είσοδο των γραφείων του συλλόγου.

* Εγινε το πρώτο βήμα για την ομαλή αποπληρωμή του χρέους της ΠΑΕ στη Morgan Stanley. Ο Νάσος Θανόπουλος πέτυχε διακανονισμό με τη διοίκηση του ομίλου, ο οποίος γλιτώνει στην ΑΕΚ περίπου 1,6 εκατ. ευρώ. *

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ποδόσφαιρο
Κιντής
Άλλα θέματα στην κατηγορία Αθλητισμός της έντυπης έκδοσης
Αθλητική βία
«Το σύστημα απέτυχε...»
Ολυμπιακός
Βιοψία νεφρών έκανε ο Γκαλέτι
Ερχεται... αγριεμένος
Παναθηναϊκός
Και συγχαρητήρια και παρατηρήσεις από τον Νιόπλια
Ατρόμητος
Περιμένει τον ΠΑΣ
ΠΑΟΚ
Επικαλείται δεδικασμένο
ΑΕΚ
Με... εν δυνάμει πρόεδρο
Ηρακλής
«Εδεσε» Επστάιν, πήρε Φερνάντεζ
Αρης
Ηθικό ακμαιότατο
Κόπα Άφρικα
Πέρασαν... χεράκι χεράκι Αγκόλα και Αλγερία
Μπάσκετ
Ραντεβού στο Παρίσι
«Δεν είμαι μάγος»
Τζούντο
Σβήνουν τα ίχνη τα σωματεία «μαϊμού»
Άλλες ειδήσεις
«Τρένο», 2-1 η Κέρκυρα
«Επειγόντως ανασύνταξη»