Έντυπη Έκδοση

Η ΕΟΠΕ και τα χρέη

Με αφορμή δημοσίευμα της 11/3/2010 στα «Αθλητικά παρασκήνια» της «Ε», σχετικά με ορισμένα πεπραγμένα της διοίκησης της Ομοσπονδίας Βόλεϊ, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Στέλιος Προσαλίκας υποστηρίζει ότι:

1 «Οσον αφορά τα χρέη προς τα σωματεία, είναι παλιά, από το 2004, και έπρεπε να είχαν καταβληθεί από την προηγούμενη διοίκηση. Η παρούσα διοίκηση, όχι μόνο πλήρωσε την αγωνιστική περίοδο 2008-09 προς σωματεία και διαιτητές, αλλά κάλυψε και 15% των παλιών χρεών τους».

2 «Δεν πρόκειται να φέρουμε Γιαπωνέζο γιατρό και στατιστικολόγο στην Εθνική μας ομάδα, ποτέ δεν ετέθη τέτοιο πράγμα».

3 «Το συνολικό κόστος του νέου ομοσπονδιακού προπονητή δεν θα υπερβεί τις 300.000 ευρώ, δεν θα φτάσει ούτε στο μισό του ποσού που αναφέρετε».

4 «Ο κ. Λιοσάτος παραπέμπεται στην ΕΦΙΠ για σωρεία δυσφημιστικών και ψευδών για το άθλημα καταγγελιών, που σκοπό είχαν και έχουν μόνο τη φθορά της διοίκησης και όχι επειδή σήκωσε τάχα το αντιπολιτευτικό βάρος».

Απάντηση: Στην ερώτησή του στη Βουλή προς τον αρμόδιο υπουργό κ. Γερουλάνο, στις 3/3/2010, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Κριτσωτάκης κάνει λόγο για καταβολή του 10% μόνο των παλιών οφειλών και το αποδεικνύει με αριθμούς. Ερωτά μάλιστα αν η ΓΓΑ ελέγχει αν τα χρήματα της επιχορήγησης διατέθηκαν με βάση τους συγκεκριμένους κωδικούς, αν πήγαν δηλαδή εκεί που έπρεπε να πάνε, εν προκειμένω στα σωματεία. Οσον αφορά τα υπόλοιπα, ουδέποτε γράφτηκε ότι προσλήφτηκε Γιαπωνέζος γιατρός, ενώ όλα όσα αναφέρθηκαν είναι πράγματα που ειπώθηκαν στην πρόσφατη Γ.Σ., όπου καταψηφίστηκε ο διοικητικός απολογισμός, όχι από τον κ. Λιοσάτο, αλλά απ' όλους.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Βόλεϊ
Άλλα θέματα στην κατηγορία Αθλητισμός της έντυπης έκδοσης
Παναθηναϊκός
«Ολα για το νταμπλ»
Ο Δαλούκας στο ντέρμπι
Σε τρία λεπτά κρίθηκαν όλα...
Ολυμπιακός
Πολλά τα μέτωπα
ΠΑΟΚ
Σύσκεψη για τη βία
Αρης
Το «δίπορτο» του Κόκε
ΑΕΚ
ΑΕΚ: ξανά βασικός ο Μανωλάς
Ηρακλής
«Τελικός» και για τον Ηρακλή
Τσάμπιονς Λιγκ
Κληρώσεις χωρίς την... Ελλάδα
Κυπριακές αρχές
Εδωσαν τις ύποπτες
«Σφίγγες» Μπιτσαξής - Πιλάβιος
Τένις
Αποκλεισμός Παγδατή
Βόλεϊ
Η ΕΟΠΕ και τα χρέη
Μπάσκετ
Κορίτσια για φίλημα
Άλλες ειδήσεις
Αιχμές Λεβαδειακού κατά Ξάνθης
Στα σχολεία οι παίκτες του Εργοτέλη
Αναβολή εκδίκασης