Έντυπη Έκδοση

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

«Ο καθένας ας κάνει την αυτοκριτική του»

Πέντε διεθνή βραβεία για φέτος και 19 στο σύνολο για τα τελευταία 3 χρόνια. Καταπώς λέει ο ίδιος, το μεγαλύτερο βραβείο είναι η αποδοχή του κόσμου και αυτή δεν αποτιμάται απαραίτητα στα νούμερα τηλεθέασης. «Υπάρχουν άλλα προϊόντα για να κυνηγήσεις την τηλεθέαση· ο «Εξάντας» θα φέρει τις διακρίσεις και τα θετικά δημοσιεύματα, που επίσης χρειάζεσαι και σου δίνουν ικανοποίηση». Ο Γιώργος Αυγερόπουλος ανανέωσε το συμβόλαιό του με την κρατική τηλεόραση για άλλον ένα χρόνο, ενώ την ημέρα που τον συναντήσαμε ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος. Μόλις είχε ενημερωθεί ότι κέρδισε άλλο ένα βραβείο για την ταινία του «Το αίμα του Κουάν Κουάν» στο Φεστιβάλ Ταινιών της Ισκια.

Πλήρες θέμα...

 • on - off

  • ΚΡΙΣΗ Κλάμα για τη ρεκλάμα
   Επειτα από μία μακρά περίοδο ευημερίας, η τηλεόραση μπαίνει στο τούνελ της οικονομικής ύφεσης.
  • Παρουσιαστή, το δελτίο να 'χει δράκο
   Μέγιστη πρόκληση για τα δελτία οι αποκαλύψεις για το δίκτυο των απαγωγέων. Οι συντελεστές τους σπεύδουν να δείξουν το υποκριτικό τους ταλέντο. Τα πλάνα από τα δικαστήρια διαδέχεται η ανάγνωση του υλικού των απομαγνητοφωνήσεων από τις συνομιλίες των φερομένων ως μελών της συμμορίας. Με το απαραίτητο δραματικό βάθος... Ενας απλός φόνος γίνεται και ζούνε μ' αυτόν τα κανάλια δυο βδομάδες. Οχι τώρα, που αποκαλύπτεται μαφιόζικο δίκτυο σε όλη την Ελλάδα και σε όλα τα επίπεδα. Μ' αυτό το δίκτυο προβλέπω να γεμίζουμε δελτία ειδήσεων μέχρι τις εκλογές και βάλε.
 • Περιοδικά

  • Τραγική επέτειος
   Πριν από μία δεκαετία ακριβώς, σφραγίστηκε η μοίρα των πολιτικών περιοδικών. Θα παρέμεναν για πάντα προνόμιο των ολίγων και των γνωστικών και δεν θα διάβαιναν ποτέ το κατώφλι της life style κουλτούρας. Φρόντισε γι' αυτό ένα τραγικό ατύχημα που έστειλε στον άλλο κόσμο τον Τζον Κένεντι τζούνιορ.