Έντυπη Έκδοση

ΚΑΝΟΥΝ «ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ» ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ-ΤΡΟΧΑΙΟ ΥΛΙΚΟ **«ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ» ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΔΙΑΒΑΣΕΩΝ

«Εκτροχιασμός» λόγω ελλείψεων

«Σκιές στην ιδιωτικοποίηση ΤΡΑΙΝΟΣΕ και τεχνικής βάσης

ΤΡΑΓΙΚΕΣ ελλείψεις προσωπικού και τροχαίου υλικού «εκτροχιάζουν» το σιδηρόδρομο. Με έντονο σκεπτικισμό αντιμετωπίζουν σιδηροδρομικοί τις εξαγγελίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για αύξηση του εμπορευματικού έργου, όταν δεν περισσεύουν, ούτε για δείγμα, μηχανοδηγοί, σταθμάρχες, τεχνίτες, προσωπικό κίνησης και μηχανές.

Πλήρες θέμα...

 • Διεθνείς αγορές και Χρηματιστήρια

  • Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΕΝ ΕΚΡΥΨΕ ΤΗ ΓΥΜΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΕΠΕΙΤΑ Καρυδότσουφλο η Ελλάδα στο πέλαγος της διεθνούς αστάθειας
   Οι Παρασκευές είναι ψυχολογικά κρίσιμες μέρες για τις χρηματιστηριακές αγορές που αντιμετωπίζουν κύμα πωλήσεων, γιατί μεσολαβεί ένα διήμερο αδράνειας μέσα στην αμφιβολία και το φόβο για την επόμενη μέρα, που αυξάνει τις πιθανότητες νέας απότομης πτώσης των αξιών.
 • Επιχειρηματικότητα

  • ΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΦΑΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ * ΤΟ ΠΕΝΤΑΕΤΕΣ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Νέο στιλ και γεύσεις στην Goody's
   Η εταιρεία πρόσφατα ανακοίνωσε το άνοιγμα του πρώτου Goody's Burger House στην πόλη της Μελβούρνης ΕΔΩ και 40 χρόνια η Goody's, η μεγαλύτερη εταιρεία εστίασης στην Ελλάδα, είναι συνυφασμένη με το γρήγορο αλλά εξαιρετικά γευστικό και ποιοτικό φαγητό, τη φιλική αλλά υψηλών προδιαγραφών εξυπηρέτηση, το σύγχρονο, οικείο και ζεστό περιβάλλον.
  • Κερκυραϊκό Φεστιβάλ Μπίρας... με παράταση
   ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ νέα διαδίδονται γρήγορα, και οι αναφορές για την απόλυτη επιτυχία του Φεστιβάλ Μπίρας, που διοργάνωσε και φέτος η Κερκυραϊκή Μικροζυθοποιία στον Αρίλλα, στα βόρεια του νησιού, δεν μπορούσε να μη φιλοξενηθούν στη Γωνιά της Μπίρας.
 • Τουρισμός

  • ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΜΙΡΗΔΕΣ, ΜΑΧΑΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ, ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΗΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΖΕΤ ΣΕΤ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΝΘΗΣΗ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΟΥΝ ΟΙ... ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ Τουρισμός της χλίδας στην Ελλάδα της κουρελιασμένης χλαμύδας
   Ο τουρισμός πολυτελείας θα μπορούσε να είναι μια σοβαρή κι ενδιαφέρουσα λύση για τη χώρα μας, ώστε να βελτιώσει τα οικονομικά της μεγέθη σε περιόδους που οι ξενοδόχοι ψάχνουν κόσμο με το κιάλι ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ, σεΐχηδες, επιχειρηματίες, μάνατζερ, μεγαλογιατροί, μεγαλοδικηγόροι, μεγαλομέτοχοι, καλλιτέχνες, κληρονόμοι, τραπεζίτες, παράγοντες της ναυτιλίας, μεγαλοϊδιοκτήτες, θρησκευτικοί ταγοί, υψηλόβαθμοι πολιτικοί αξιωματούχοι, όλοι μια κάστα ανθρώπων που μπορεί να ξοδεύει, αφού η λέξη «χρήμα» είναι δεδομένη και οι χρυσές κάρτες τρόπος ζωής.