Ελευθεροτυπία - 19/11/2010
Έντυπη Έκδοση
Ελευθεροτυπία, Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010
Στο Τόκιο ο Γκεμπρεσελασιέ
Μετά την ανακοίνωση ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση και την αναθεώρηση της απόφασής του οκτώ ημέρες αργότερα, ο περίφημος Χαϊλέ Γκεμπρεσελασιέ... ξαναχτύπησε.
Κι έκανε γνωστή σε όλους την πρόθεσή του να συμμετάσχει στον Μαραθώνιο του Τόκιο στις 27 Φεβρουαρίου! «Μόλις ξύπνησα χθες το πρωί, πήγα κι έτρεξα για 90 λεπτά και ήταν σούπερ. Δεν αισθάνθηκα πόνο στο γόνατο και με ανακουφίζει το γεγονός ότι γνωρίζω πως μπορώ να συνεχίσω να ασχολούμαι με αυτό που αγαπώ. Ο επόμενος αγώνας μου θα είναι στα τέλη Φεβρουαρίου στο Τόκιο», έγραψε ο μεγάλος Αιθίοπας αθλητής στο Διαδίκτυο. Λίγες μέρες πριν, ο μάνατζέρ του είχε ενημερώσει τα ΜΜΕ για την απόφαση του πελάτη του να συνεχίσει να τρέχει για 2-3 χρόνια ακόμη, με στόχο να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου το 2012. Νικ.α.Π.
ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Στην Παμπλόνα της Ισπανίας βρίσκεται ο ΑΣΕ Δούκα για τις ανάγκες του Κυπέλλου Κυπελλούχων χάντμπολ (γ' γύρος), για να αντιμετωπίσει σε δύο αγώνες, σήμερα (21.30) και την Κυριακή (13.00), την Αμάγια Σπορτ Σαν Αντόνιο. Στόχος των κυπελλούχων Ελλάδας είναι μια αξιοπρεπής εμφάνιση απέναντι σε έναν αντίπαλο, που έχει στην τροπαιοθήκη του ένα Τσάμπιονς Λιγκ (2001), δύο Κύπελλα Κυπελλούχων (2000, 2004) και ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης (2000).
Για την ίδια διοργάνωση στις γυναίκες, η Νέα Ιωνία θα αντιμετωπίσει απόψε (21.30) και την Κυριακή (18.00) στη Γαλλία τη Μετζ.