Έντυπη Έκδοση

Υπογράφει... ακόμα ως πρόεδρος της ΑΕΚ ο Θανόπουλος

Είδηση πρώτη, από τη χθεσινή συνεδρίαση συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΕΚ. Εκτός από «εν δυνάμει», η ΑΕΚ έχει και κανονικό πρόεδρο. Τον Νίκο Θανόπουλο. Παραιτήθηκε με γραπτή δήλωση του στις 18 Δεκεμβρίου, για να διαφυλάξει όπως είπε τότε το τελευταίο ίχνος αξιοπρέπειάς του (όταν τον «άδειασαν» δημοσίως Γκούμας και Χατζηιωάννου).

Προφανώς το διαφύλαξε αυτό το τελευταίο ίχνος αξιοπρέπειας, αλλιώς δεν εξηγείται να υπογράφει ως πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο. Τώρα σε ό,τι αφορά τον «εν δυνάμει», θα πρέπει να περιμένει μέχρι τις 15 Μαρτίου για να υλοποιήσει κι αυτός, όπως και ο μυστικοσύμβουλός του Κιντής, το παιδικό του όνειρο. Να γίνει πρόεδρος της ΑΕΚ, ο υπ' αριθμόν 42 στην ιστορία της. Μέχρι τότε ο Σταύρος Αδαμίδης περιμένει να του παραδώσουν οι μέτοχοι υπογεγραμμένο συμφωνητικό που θα καθορίζει τη μεταξύ τους σχέση. Κάθε μέρα που περνά, αυξάνεται η αγωνία στους φίλους της ΑΕΚ αν ο Νίκος Νοτιάς επεξεργάστηκε το σχέδιο στη Ν. Υόρκη και κατέληξε στην απόφαση να χρηματοδοτεί την ΑΕΚ για να κάνει τον πρόεδρο ο Σταύρος Αδαμίδης. Πιθανώς να βάλει αυτή την υπογραφή ο Νοτιάς, αν πάρει ως αντάλλαγμα τη σύμβαση για το προπονητικό με την ψήφο των μετόχων στη γ.σ. της 15ης Μαρτίου. Αυτή είναι η δεύτερη είδηση, καθώς μπήκε και η σύμβαση στην ατζέντα (της συνέλευσης), για μια ιστορία που ξεκίνησε εδώ και ενάμιση χρόνο και ακόμα βρίσκεται στο σημείο μηδέν.

Στα αγωνιστικά, η ΑΕΚ με αρκετές επιστροφές στην ενδεκάδα της (Αραμπατζής, Αραούχο, Καφές, Μαντούκα, Τζιμπούρ) στοχεύει σε τρίτη διαδοχική νίκη αύριο κατά του Αρη. Φέτος το σερί της δεν ξεπέρασε ποτέ τις δύο νίκες.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Κιντής
Ποδόσφαιρο
Άλλα θέματα στην κατηγορία Αθλητισμός της έντυπης έκδοσης
Παναθηναϊκός
«Ιδιο πάθος και στην Τούμπα»
ΠΑΟΚ
Με Τούμπα και κίνητρο
Ιταλία
«Ρόμα, τι σοκ!»
Διεθνή
Επαφές Ρεάλ με Μουρίνιο
Ολυμπιακός
Πίστη για τίτλο
Ηρακλής
Ολα για το τρίποντο ο Ηρακλής
Σούπερ Λίγκα
Στα... δύο η Τούμπα
Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες
Ηττα για Πλούσενκο
ΑΕΚ
Υπογράφει... ακόμα ως πρόεδρος της ΑΕΚ ο Θανόπουλος
Αρης
Χωρίς Κάμπορα
Μπάσκετ
Ζητούνται τρόπαιο και γόητρο
Άλλες ειδήσεις
Στην έξοδο και οι τρεις