Έντυπη Έκδοση

«Μην πυροβολείτε τον Αλέξη»

«Μπορούμε θετικό αποτέλεσμα με την Αργεντινή, αρκεί να παίξουμε δυνατά και να έχουμε και τύχη...».
Είναι τέτοια η θέση του τερματοφύλακα στο ποδόσφαιρο, που μπορεί να κρίνει αγώνες, νίκες, κύπελλα, πρωταθλήματα, μέχρι και... παγκόσμια κύπελλα! Ενα λάθος, μια κακιά στιγμή τον στιγματίζει στους... αιώνες των αιώνων, ενώ μια καλή απόκρουση δύσκολα θα τη θυμηθεί ο κάθε φίλαθλος. Εκτός αν λέγεσαι... Μπανκς, οπότε είναι μια άλλη, εντελώς διαφορετική, ιστορία.

Πλήρες θέμα...

 • Ολυμπιακός

  • Θρυλικές αλλαγές
   Ο Βαγγ. Μαρινάκης διαθέτει πλέον το 67% των μετοχών της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ. Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στη... θάλασσα. Ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης είναι από προχθές ο νέος ιδιοκτήτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ (περνά στα χέρια του το 67% των μετοχών, μέσω αύξησης του κεφαλαίου, με την καταβολή 50 εκατ. ευρώ) και μάλιστα από αύριο κιόλας ο ίδιος και οι συνεργάτες του πιάνουν δουλειά.
 • Μουντιάλ 2010

  • Πάγκοι που ηλεκτρίζουν
   Παραμένει ανοιχτό το θέμα της παραμονής ή όχι του Ρεχάγκελ. Οι καρέκλες που βρίσκονται στην άκρη των πάγκων, εκεί που κάθονται οι ομάδες στα ποδοσφαιρικά γήπεδα και κάτοχοι των οποίων είναι οι προπονητές, ανέκαθεν ήταν αυτές που άδειαζαν ταχύτερα από κάθε άλλη.