Έντυπη Έκδοση

ΧΑΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Ελεγχοι της τρόικας για το χαράτσι της ΔΕΗ

Η προσέλευση πολιτών στους οικείους δήμους, για να πληρώσουν το ρεύμα χωρίς να καταβάλουν χρήματα για τον ειδικό φόρο, συνεχώς αυξάνεται.
Καθημερινή ενημέρωση για την πορεία των εσόδων ζητούν οι δανειστές μας, καθώς εντείνεται από δήμους και οργανώσεις η μάχη για να μην κόβεται το ρεύμα σε όσους δεν μπορούν να πληρώσουν.

Πλήρες θέμα...

Για το ίδιο θέμα

 • Μετανάστες

  • ΕΞΑΡΣΗ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Σαφάρι από ΕΛ.ΑΣ. και ακροδεξιά
   Μέσα στο κατασκευασμένο χάος του κέντρου ευνοούνται οι ρατσιστικές συμπεριφορές υποκινούμενες από μικροπολιτικά συμφέροντα. Πληθαίνουν τα περιστατικά επιθέσεων ακόμη και κατά αθώων μικροπωλητών.Γιγαντιαία στρατόπεδα κράτησης ετοιμάζει το υπουργείο.
  • Ομαδικός ξυλοδαρμός στο Τμήμα Μεταγωγών
   Ενώ η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη διακηρύσσει πως η βία απ' όπου κι αν προέρχεται είναι καταδικαστέα, επί της ουσίας μένει αμέτοχη στο φαινόμενο της αστυνομικής βίας που αυξάνεται με σταθερούς πια ρυθμούς... ενίοτε και ιδιαιτέρως άγριους!
  • ΜΑΤώνουν το άσυλο και τους μικροπωλητές
   Μπορεί για ορισμένους το άσυλο να αποτελεί παρελθόν, μετά την ψήφιση του νόμου Διαμαντοπούλου για τα ΑΕΙ, όμως για τους φοιτητές παραμένει προπύργιο αγώνων και κοινωνικών διεκδικήσεων.
  • Η συγκυβέρνηση «φτιάχνει» νέα τεράστια κέντρα κράτησης
   Δύο νέα μεγάλα κέντρα κράτησης (ΚΕΠΥ) μεταναστών στην Αττική, πέραν των προεπιλεγέντων που περιέχονται ρητά σε νόμο, επιδιώκει να συγκροτήσει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, εκμεταλλευόμενο τη συγκυβέρνηση. Για την ώρα πάντως πρέπει να ξαναϋπογραφούν από τους νέους υπουργούς τα διατάγματα για τη σύσταση και τη λειτουργία των κέντρων.
 • Δικαστικό ρεπορτάζ

  • ΠΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΦΟΡΤΙΟ ΜΕ ΧΡΥΣΟ, ΑΞΙΑΣ 7 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ, ΜΕΤΑΞΥ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΦΟΥΡΤΗΣ Ο θησαυρός «πέταξε» με Ολυμπιακή
   Επτακόσια κιλά πολύτιμων μετάλλων περίμεναν ματαίως στη Φραγκφούρτη άνθρωποι αμερικανικής εταιρείας. Το αεροσκάφος της Ολυμπιακής έφτασε στη γερμανική πόλη, όχι όμως και το φορτίο. Τα παραστατικά ότι φορτώθηκε αποδείχτηκαν πλαστά. Την ώρα που απεγνωσμένοι πολίτες εκποιούν για να ζήσουν ακόμα και βαπτιστικά σταυρουδάκια κι όσοι έχουν ακόμα κομπόδεμα καταφεύγουν στην αγορά λιρών, τη στιγμή που ο εθνικός πλούτος της χώρας σε κοιτάσματα χρυσού έχει ήδη εκχωρηθεί πλήρως σε ιδιώτες, το πολύτιμο αυτό μέταλλο ζει εποχές δόξας ακόμη και στα δικαστήρια.
 • Υπουργείο Παιδείας

  • ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ Εστίες ανέστιες
   Η Φοιτητική Εστία Ζωγράφου είναι πολύ δύσκολο να λειτουργήσει με ένδεια πόρων. Ακόμα και τροφεία είναι ενδεχόμενο να καταβάλουν οι φοιτητές στις εστίες. Η αρμοδιότητά τους περνά από το Εθνικό Ιδρυμα Νεότητας (ΕΙΝ) στα πανεπιστήμια, τα οποία δεν έχουν όμως να πληρώσουν ούτε τις στοιχειώδεις λειτουργικές τους ανάγκες. Ετσι, χιλιάδες φοιτητές κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς παροχές σίτισης και στέγασης.
 • Περιβάλλον

  • ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Στη Δικαιοσύνη η υπόθεση της Σκύρου
   Σοβαρό πλήγμα δέχθηκε το μεγαλεπήβολο σχέδιο της Μονής Μεγίστης Λαύρας για την εγκατάσταση στην Σκύρο εννέα γιγαντιαίων αιολικών πάρκων (111 ανεμογεννήτριες), συνολικής ισχύος 333 MW. Η επιτροπή περιβάλλοντος της Περιφέρειας στις 14/11/2011 απέρριψε τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων.
 • Υπουργείο Περιβάλλοντος

  • Το χωροταξικό «βρομάει» απ' το κεφάλι
   Η αυλαία για το χωροταξικό των υδατοκαλλιεργειών έπεσε πριν 15 μέρες. Τοπική αυτοδιοίκηση και πολίτες μιλούν όμως για πρωτοφανές σκάνδαλο, ενώ 10 περιβαλλοντικές οργανώσεις, οι οποίες συνεκπροσωπούνται στο Εθνικό Συμβούλιο Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης (ΕΣΧΣΑΑ) αναφέρουν ότι για πρώτη φορά δύο αρμόδιοι υπουργοί αγνοούν τόσο προκλητικά γνωμοδότηση του Συμβουλίου.
 • Ανθρώπων έργα & ημέρες

  • «Είμαι αγανακτισμένη από τότε που γεννήθηκα»
   «Κατάλαβα ότι σ' αυτή τη χώρα δεν υπάρχουν πολίτες, αλλά μόνο κάτοικοι» λέει η Ευσταθία. «ΕΠΕΣΕ» σαν ωραία έκπληξη, μια βραδιά του 2005, στο πάλκο ενός διαγωνισμού ξεπεσμένου, στη Σαλονίκη, που προσπάθησαν να τον ανανήψουν, αλλά με λεφτά (πολλά λεφτά, λέμε) δεν γίνονται τέτοια θαύματα.