Έντυπη Έκδοση

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ

Βεβαιώνει επιμήκυνση ο Γιώργος

Παπανδρέου: Εμείς βάλαμε το κεφάλι μας στον ντορβά
ΤΗ διαβεβαίωση που είχε από όλους, όπως είπε, τους Ευρωπαίους ηγέτες, ότι σύντομα θα ληφθεί η απόφαση για την επιμήκυνση αποπληρωμής του δανείου, μετέφερε ο πρωθυπουργός στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Σε μια εμφανή προσπάθεια να τους τονώσει το ηθικό, πρόσθεσε ότι η ανάκαμψη θα έρθει και τότε -υποσχέθηκε- θα αποκατασταθούν οι αδικίες.

Πλήρες θέμα...

 • Κυβέρνηση

  • ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: ΤΟ 2011 Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΦΕΣΗΣ Και ο Φάουστ, πρόσωπο στον προϋπολογισμό
   «Δεν έχουμε πουλήσει την ψυχή μας», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών. Ο πρωθυπουργός διαβάζει Γκέτε για να μιλάει με Γερμανούς; Με τη διαβεβαίωση πως η κυβέρνηση δεν καθοδηγείται από τον Φάουστ, ο υπουργός Οικονομικών έκλεισε χθες την -καθαρά πολιτική- ομιλία του στην ολομέλεια, λέγοντας, απευθυνόμενος κυρίως στα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ: «Δεν έχουμε πουλήσει την ψυχή μας. Η ψυχή μας είναι στην κοινωνία, από την κοινωνία προερχόμαστε και στην κοινωνία λογοδοτούμε. Το ΠΑΣΟΚ, η κυβέρνηση και το υπουργείο Οικονομικών δεν το ξεχνάμε ποτέ».
 • Νέα Δημοκρατία

  • «Η Ν.Δ. ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟ» * ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Σαμαράς: Η δυσαρέσκεια θα φέρει τις πρόωρες
   Χαμόγελα στον Πειραιά Βλέπει εκλογές μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2011 ο Αντώνης Σαμαράς, κάτω από την πίεση των εντεινόμενων αδιεξόδων του Μνημονίου που θα έχει να αντιμετωπίσει ο Γιώργος Παπανδρέου.
  • Να κινηθούν οι διαδικασίες για τις ΑΟΖ
   Να κινηθούν οι διαδικασίες για συζήτηση του ζητήματος της χάραξης Αποκλειστικών Οικονομικών Ζωνών για τη χώρα μας, με βάση το Διεθνές Δίκαιο και το Δίκαιο της Θάλασσας στη Διαρκή Επιτροπή Εθνικής Αμυνας και Υποθέσεων, ζήτησε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Δ. Αβραμόπουλος.
 • Τομάζο Πάντοα Σκιόπα

  • Αιφνιδίασε ο ξαφνικός θάνατος του Σκιόπα
   Αιφνιδίασε και λύπησε ιδιαίτερα ο ξαφνικός θάνατος του Ιταλού οικονομολόγου Τομάζο Πάντοα Σκιόπα, που ήταν από τους αρχιτέκτονες του ευρώ, μέλος του πρώτου διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και σύμβουλος του Ελληνα πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου.
 • Σύνοδος κορυφής Ε.Ε.

  • ΚΚΕ: Οδηγούν λαούς στον όλεθρο
   «Ολες οι κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης», σύμφωνα με το ΚΚΕ, συμπεριλαμβανομένης της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, «οδηγούν τους λαούς στον όλεθρο για να προστατεύσουν την ανταγωνιστικότητα των ευρωπαϊκών μονοπωλίων».
  • ΔΗΜ.ΑΡ.: Γερμανική η Ευρώπη
   «Η γερμανική Ευρώπη είναι εδώ», σχολίασε ειρωνικά η Δημοκρατική Αριστερά αναφερόμενη στις αποφάσεις της συνόδου κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που «παρέπεμψε στο 2013 τη λειτουργία όχι ενός μηχανισμού στήριξης, αλλά σκληρής επιτήρησης των χωρών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες».
  • Να μιλήσουν οι πολίτες ζητεί η Ευρωπαϊκή Αριστερά
   Να κληθούν οι πολίτες των χωρών της Ευρώπης να πουν την άποψή τους για τις αποφάσεις που έλαβε η σύνοδος κορυφής των κρατών-μελών της Ε.Ε. μέσω δημοψηφίσματος, ζητεί το Κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς.
 • Εκκλησία

  • ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Μπουτάρης στη Μητρόπολη
   Από τους προεκλογικούς αφορισμούς στον μετεκλογικό διάλογο είναι άλλο τροπάριο Συνάντηση Μπουτάρη - Ανθιμου είναι επί... θύραις στη Θεσσαλονίκη. Θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Τετάρτη και ο νεοκλεγείς δήμαρχος θα συνοδεύεται από την αντιδήμαρχο Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη, Καλυψώ Γούλα.
  • Κριτική Ανθιμου στη συναυλία του Αγίου Παντελεήμονα
   Με καθυστέρηση, λόγω Παπούλια και Ιερώνυμου όπως είπε, ο Ανθιμος αντέδρασε, στο χθεσινό του κήρυγμα από την Αγία Σοφία, στη συναυλία Νταλάρα στον Αγιο Παντελεήμονα.
  • ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ «Ορθώς μιλούν για κατοχή»
   Ιερώνυμος: Η κρίση είναι κυρίως πνευματική Ποικίλες ήταν οι εντυπώσεις που προκάλεσε το φυλλάδιο της Ιεράς Συνόδου με τίτλο «Προς το Λαό», που χθες μοιράστηκε στους ναούς. Απλοί πολίτες και κληρικοί δηλώνουν ικανοποίηση, σε αντίθεση με τους πολιτικούς που εκφράζουν αμηχανία και δυσφορία.
 • Ταμεία Δήμου Θεσσαλονίκης

 • Άλλες ειδήσεις

  • Θρησκευτικές και πολιτικές ορκωμοσίες
   Με τον Ανθιμο παρόντα έδωσαν θρησκευτικό όρκο ο Π. Ψωμιάδης και η πλειοψηφία των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας. Πολιτικό όρκο έδωσαν οι: Μιχάλης Τρεμόπουλος, Τάσος Κουράκης, Ασημίνα Ξυροτύρη, Θεοδόσης Κωνσταντινίδης και Γιάννης Κούτρας. Παρών στην τελετή ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης Σωκράτης Ξυνίδης.
  • Τουρκική ένσταση στη συμφωνία Ισραήλ - Κύπρου
   Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε τον πρεσβευτή του Ισραήλ στην Αγκυρα για να διαμαρτυρηθεί για τη συμφωνία που υπέγραψαν Ισραήλ και Κύπρος για την οριοθέτηση της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ).
  • ΣΤΗΝ 5η ΘΕΣΗ ΤΟΥ WWW.GOPETITION.COM 50.000 υπογραφές για άρση της ασυλίας
   Στην 5η θέση ανάμεσα στα χιλιάδες αιτήματα δεκάδων χωρών που φιλοξενούνται από τον ιστότοπο www. gopetition.com. βρίσκεται το αίτημα Ελλήνων πολιτών για άρση της βουλευτικής ασυλίας μέσω της συνταγματικής προβλεπόμενης διαδικασίας.