Έντυπη Έκδοση

Σήμερα στους εισαγγελείς η συνεργάτις του Διώτη

Ενώπιον των δύο οικονομικών εισαγγελέων αναμένεται να βρεθεί σήμερα η Γαλάτεια Μανέ, η ειδική συνεργάτις του τέως επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιω. Διώτη, που -κατά τον ίδιο- αντέγραψε κατόπιν εντολής του το «USB Παπακωνταντίνου» με τη λίστα Λαγκάρντ.

Η δικηγόρος έχει κληθεί με την ιδιότητα της υπόπτου για το αδίκημα της νόθευσης εγγράφου και αναμένεται να δώσει τις δικές της εξηγήσεις ως προς το τι ακριβώς συνέβη την περίοδο εκείνη.

Η εμπλοκή του ονόματός της ήρθε μόλις την περασμένη Τρίτη, όταν ο πρώην προϊστάμενός της, Ιω. Διώτης, την ανέφερε στις γραπτές εξηγήσεις που παρέδωσε στους εισαγγελικούς λειτουργούς, Γρ. Πεπόνη και Σπ. Μουζακίτη.

Λέει εκεί ο πρώην εισαγγελέας: «Οι γνώσεις μου σχετικά με τους Η/Υ δεν είναι ιδιαιτέρως καλές, δεν ήθελα να διακινδυνεύσω κάποια ζημιά από τυχόν κακό χειρισμό μου κατά την επισκόπιση του περιεχομένου του εν λόγω USB. Κάλεσα τη δικηγόρο κ. Γαλάτεια Μανέ, που μόλις είχε διοριστεί ως ειδική συνεργάτις μου, να με βοηθήσει στη μετεγγραφή του περιεχομένου του USB σε ένα άλλο, ώστε νε επισκοπήσω το περιεχόμενό του σε στικάκι-αντίγραφο. Για το λόγο αυτό την παρακάλεσα να πάει η ίδια και να αγοράσει ένα, στη συνέχεια δε να αντιγράψει το πρώτο στικάκι στο καινούργιο που είχε αγοράσει, όπως και έπραξε».

Παράλληλα, μέσα στην εβδομάδα δεν αποκλείεται να κληθεί και ο δεύτερος μετακλητός υπάλληλος στο υπουργικό γραφείο του Γ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος ζει στο εξωτερικό.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Λίστα Λαγκάρντ
Σχετικά θέματα: Λίστα Λαγκάρντ
Εδωσε... Ζωή στις κόντρες, με το «καλημέρα»
Άλλα θέματα στην κατηγορία Πολιτική της έντυπης έκδοσης
Λίστα Λαγκάρντ
Εδωσε... Ζωή στις κόντρες, με το «καλημέρα»
Σήμερα στους εισαγγελείς η συνεργάτις του Διώτη
ΠΑΣΟΚ
Ανδρέας κατά κηπουρών, Γιώργος κατά υποκριτών
Πολιτική
Ερχονται νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις
Αιχμές από Βενιζέλο και Κουβέλη
ΣΥΡΙΖΑ
Υψηλοί τόνοι για στικάκι-έγγραφα
Μάχη Ν.Δ. - ΣΥΡΙΖΑ με 37% αναποφάσιστους
Αδυναμίες παραδέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ
Σιγή ιχθύος από ΔΝΤ για την επίθεση Τσίπρα
ΗΠΑ
«Τα ελληνικά ζητήματα έχουν προτεραιότητα»
ΔΗΜΑΡ
Συντονιστικό όργανο ζητά πάλι ο Κουβέλης
Κύπρος
Με νέο πρόεδρο το Μνημόνιο