Έντυπη Έκδοση

ΗΠΑ «ΟΡΔΕΣ» ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΥ ΧΡΕΩΚΟΠΟΥΝ, ΧΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Ή ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

Βαρύς φόρος αίματος στην κρίση

Απόγνωση, αδιέξοδο. Η ανεργία τους κάνει να νιώθουν ένοχοι και ντροπιασμένοι. Αλλά στρέφονται ενάντια στον εαυτό τους, άλλοι στην οικογένειά τους. Η άγρια πλευρά της οικονομικής κρίσης μόλις αρχίζει και «φωτίζεται»... (φωτ. ΑΠΕ)
Ο αριθμός των θυμάτων συνεχώς αυξάνεται. Από τον περασμένο Οκτώβριο, όπου άρχισαν να καταγράφονται καθημερινά οι χρεοκοπίες, οι κατασχέσεις, οι εξώσεις και οι απολύσεις, η οικονομική κρίση κάνει τους Αμερικανούς να πληρώνουν βαρύ φόρο αίματος.

Πλήρες θέμα...

 • Άλλες ειδήσεις

  • Ισραήλ: εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης στον Νετανιάχου
   Ο Σιμόν Πέρες έδωσε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Βενιαμίν Νετανιάχου (φωτ. ΑΠΕ) Στον ηγέτη του Λικούντ Βενιαμίν Νετανιάχου ανέθεσε χθες την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης ο πρόεδρος του Ισραήλ Σιμόν Πέρες, ο οποίος νωρίτερα είχε επιδιώξει να εξασφαλίσει συναίνεση και της ηγέτιδος του Καντίμα, Τζίπι Λίβνι, να λάβει μέρος σε κυβερνητικό συμμαχικό σχήμα υπό τον Νετανιάχου.
  • ΚΟΣΟΒΟ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΡΑΝΤΑ ΤΡΑΪΚΟΒΙΤΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ «ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ» «Μακροχρόνια διχόνοια θα δημιουργήσει η διχοτόμηση»
   «Οι κάτοικοι του Κοσόβου συνήθισαν να στηρίζονται στην εξωτερική βοήθεια και όχι τη δική τους εργασία. Ούτε ο Τίτο ούτε ο Μιλόσεβιτς, αλλά ακόμη και ο ΟΗΕ δεν μπόρεσαν να υπερνικήσουν το ψυχολογικό πρόβλημα της οικονομικής ανευθυνότητας των Κοσοβάρων, που καθιστά τη βιωσιμότητα της περιοχής αδύνατη». (φωτ. Ass. Press) Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την αυτοανακήρυξη της ανεξαρτησίας του Κοσόβου, η δρ Ράντα Τραΐκοβιτς, πρόεδρος του Σερβικού Εθνικού Συμβουλίου, ενός οργάνου που εκτελεί χρέη αυτόνομης κυβέρνησης στις σερβικές περιοχές της πρώην γιουγκοσλαβικής επαρχίας καταγγέλλει «θεσμικές φυλετικές διακρίσεις» εις βάρος των ομοεθνών της από το νέο καθεστώς.
  • Κατέρρευσε η κυβέρνηση της Λετονίας
   Επεσε χθες η κυβέρνηση συνασπισμού στη Λετονία, υπό το βάρος των οικονομικών προβλημάτων και αφού τα δύο μεγαλύτερα κόμματα της πλειοψηφίας, το Λαϊκό και η Ενωση Πρασίνων και Αγροτών, απέσυραν την υποστήριξή τους.
  • ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ... ΝΙΚΑ!
  • Βάλε τη γλώσσα μέσα...
   ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟ. Οι Κούρδοι στην Τουρκία ζήτησαν και στο κοινοβούλιο, με πρόταση νόμου, να προστεθούν στο τουρκικό αλφάβητο γράμματα από άλλες γλώσσες και διαλέκτους, εννοώντας κυρίως τα γράμματα της κουρδικής.