Έντυπη Έκδοση

Κυβ. εκπρόσωπος: Δεν θα επιτρέψουμε στο ΠΑΣΟΚ να σύρει τη χώρα σε μακρά προεκλογική περίοδο

Στήνουν σκηνικό εκλογών

Κορυφαίοι υπουργοί μιλούν ανοιχτά για πρόωρες κάλπες

Ο Κ. Καραμανλής με τον Γ. Παπαθανασίου. Ο υπουργός έχει ήδη προτείνει πρόωρες κάλπες τον Οκτώβριο, καθώς βλέπει να χτυπούν κόκκινο οι αντοχές της οικονομίας τον χειμώνα
Η κυβέρνηση, μετά την κατάρρευση της οικονομίας, τρέμει την πανωλεθρία στις εκλογές τον Μάρτιο και στρώνει το χαλί για πρόωρες κάλπες. Κορυφαίοι υπουργοί που είδαν τον Καραμανλή δεν βλέπουν ανασχηματισμό πριν από τη ΔΕΘ, όπως ζητούν βουλευτές και η βάση της Ν.Δ.

Πλήρες θέμα...

 • ΠΑΣΟΚ

  • *ΠΑΣΟΚ: Θεωρούν σίγουρες τις πρόωρες κάλπες
   «Ο κύβος για τη διενέργεια των πρόωρων εκλογών ερρίφθη», εκτιμούν στο ΠΑΣΟΚ, μετά και τη δήλωση του Ε. Αντώναρου, που είπε ότι «δεν έχουμε καμία διάθεση να επιτρέψουμε στο ΠΑΣΟΚ να οδηγήσει τη χώρα σε μια πολύμηνη προεκλογική περίοδο».
 • ΣΥΝ και ΣΥΡΙΖΑ

  • ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΡΟΒΕΣΗ: ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΤΕΣ, ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΑΣΟΚ ΖΗΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΥΡΚΟΣ Ψάχνουν πολιτική διέξοδο στην Κουμουνδούρου
   Οσα είπε ο Περικλής Κοροβέσης, εμπλέκοντας τον ενιαίο «Συνασπισμό» του 1990 σε «μίζες», αν μη τι άλλο κινητοποίησαν τόσο τον μηχανισμό του ΣΥΝ όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ που βρέθηκαν στο επίκεντρο της επικαιρότητας, άλλη μία φορά μετά τις ευρωεκλογές έστω και αρνητικά.
 • Υπόθεση Siemens

  • Νέες βολές κατά Αθανασίου για τους χειρισμούς δικαστών
   Βολές κατά του προέδρου της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Χαρ. Αθανασίου, με αφορμή την τρίτη δημόσια στήριξη που προσέφερε στον ανακριτή του σκανδάλου της Siemens Ν. Ζαγοριανό, εξαπολύει η Αλληλεγγύη Δικηγόρων.
  • ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ SIEMENS Θέμα «μη δίκαιης δίκης» επικαλείται και ο Καραβέλας
   Ο Χρ. Καραβέλας καταζητείται από τα τέλη του περασμένου Μαΐου (φωτογραφία από τηλεόραση) Στα χνάρια του Μιχ. Χριστοφοράκου επιχειρεί να πορευτεί και ο έτερος καταζητούμενος για το σκάνδαλο της Siemens, οικονομικός διευθυντής της εταιρείας μέχρι το 1998, Χρ. Καραβέλας, καθώς επικαλούμενος κι αυτός με τη σειρά του επιχειρήματα, όπως ότι η χώρα μας δεν θα του εξασφαλίσει «δίκαιη δίκη», κατέθεσε στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας προσφυγή αντισυνταγματικότητας του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψής του.
 • Ελληνοϊσραηλινές σχέσεις

  • * ΙΣΡΑΗΛ Εκανε... μισή επανόρθωση, «χωρίς κακή πρόθεση»
   «Χωρίς κακή πρόθεση» το Ισραήλ υιοθέτησε τις τουρκικές θέσεις για την άσκηση της έρευνας και διάσωσης που πραγματοποιείται στο Αιγαίο σε συνεργασία της Τουρκίας με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ.
 • Κυπριακό

  • *ΤΑΛΑΤ Λύση με προδιαγραφές σχεδίου Ανάν
   Λύση με προδιαγραφές του σχεδίου Ανάν και άσκηση επιδιαιτησίας ζητεί ο Ταλάτ, ο οποίος καλεί τον πρόεδρο Χριστόφια να προετοιμάσει το έδαφος για το δημοψήφισμα προκειμένου να γίνει αποδεκτό το νέο σχέδιο.
 • Άλλες ειδήσεις

  • Η Κομισιόν για την ισότητα και τις διακρίσεις
   Ανδρες και γυναίκες εργαζόμενοι στον δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα προστατεύονται περισσότερο από τις διακρίσεις (άμεσες και έμμεσες, την εργασιακή και σεξουαλική παρενόχληση), σύμφωνα με νέα έκθεση της Κομισιόν, που εγκρίθηκε πρόσφατα και εξετάζει «τη νομοθεσία περί ισότητας των φύλων».
  • Ανακοινώνουν μεταφορά της ΔΕΘ εκτός κέντρου
   Στην περσινή Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης ο πρωθυπουργός είχε ανακοινώσει την απόφαση της κυβέρνησης για μετεγκατάσταση της ΔΕΘ σε περιοχή εκτός του κέντρου της πόλης και μετατροπή της σημερινής έκτασης σε μητροπολιτικό πάρκο.