Έντυπη Έκδοση

Καρατζαφέρης: Θα έχουμε αυξημένες αντιπολιτευτικές υποχρεώσεις

Αυξημένες... αντιπολιτευτικές υποχρεώσεις θα έχει ο ΛΑΟΣ στη Βουλή μετά τις εκλογές. Ο πρόεδρός του Γ. Καρατζαφέρης προέβλεψε μεγαλύτερη διάλυση στη Νέα Δημοκρατία μετά τις εκλογές απ' όση υπάρχει σήμερα.

«Και τότε ποιος θα αντιπολιτεύεται το ΠΑΣΟΚ;», αναρωτήθηκε και έδωσε μόνος του την απάντηση, σημειώνοντας ότι ο ΛΑΟΣ βγάζει (στην επιφάνεια) εδώ και χρόνια τα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ...

Ο κ. Καρατζαφέρης βρέθηκε το Σάββατο στη Λάρισα, όπου μίλησε σε συγκέντρωση στελεχών του (σε αίθουσα ξενοδοχείου), σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι:

- Ούτε η Ν.Δ. ούτε το ΠΑΣΟΚ θέλουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Κάρολο Παπούλια. Μάλιστα για τον κ. Καραμανλή, εξήγησε ότι σε σχετική ερώτηση στη Θεσσαλονίκη, απάντησε βάζοντας τρία «αν», τα οποία οδηγούν στο συγκεκριμένο συμπέρασμα...

- Ουσιαστικά ο Καραμανλής σπρώχνει το ΠΑΣΟΚ σε αυτοδυναμία. «Δεν θα έπιανε αυτοδυναμία ο Παπανδρέου αν δεν είχε τη συμμετοχή και βοήθεια του κ. Καραμανλή, να σπρώχνει το ΠΑΣΟΚ προς τα εκεί», είπε, σημειώνοντας ότι αν δεν συνέβαινε αυτό, τότε είναι πολύ πιθανό να ξαναείχαμε εκλογές πριν από τον Μάρτιο.

- Εβαλαν τα ντιμπέιτ το ένα πίσω από το άλλο, ώστε η εντύπωση από το πρώτο να «σβήσει» μέσα σε 24 ώρες από το δεύτερο. «Εχω την αίσθηση ότι οι δύο πρωταγωνιστές δεν γνωρίζουν να παίζουν τίμια», είπε και συνέχισε: «Επρεπε κάθε τηλεμαχία να έχει απόσταση μιας εβδομάδας.

Στήνουν "πόκερ ενημέρωσης" με σημαδεμένη τράπουλα. Βάζουν στεγανά στη θεματολογία. Ακούσατε τίποτα για τη "Ζίμενς"; Ο Χριστοφοράκος δεν πρόκειται να έρθει πριν τακτοποιήσουν οι δύο συμπράττοντες τα του οίκου τους. Ακούσατε τίποτε για τα εθνικά θέματα; Οι δύο μεγάλοι περιόρισαν έξυπνα το θέμα στην οικονομία», είπε ο κ. Καρατζαφέρης, προσθέτοντας πάντως ότι οι προτάσεις Καραμανλή κινούνται σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από αυτά που χρειάζεται ο τόπος.

Κατέληξε δε -για το ντιμπέιτ- ότι βρίσκεται πιο κοντά στο να μη μετάσχει παρά στο να είναι παρών...

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Εκλογές
ΛΑΟΣ
Άλλα θέματα στην κατηγορία Πολιτική της έντυπης έκδοσης
Ψηφοδέλτια Επικρατείας
Επέλεξε νέους και έμπιστους
Εκτός η Μαριέττα, 12ος ο Εβερτ
Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας των «Οικολόγων Πράσινων»
Ντιμπέιτ
Μνημόνιο των δύο για το ντιμπέιτ
Πήραν μερικά δευτερόλεπτα και έκαναν πίσω οι δημοσιογράφοι
Νέα Δημοκρατία
Επίθεση Καραμανλή στον Γιώργο για οικονομία, αγωγό και σχέδιο Ανάν
Συνέντευξη Ζέτα Μακρή
«Οι προτάσεις της Ν.Δ. είναι υπεύθυνες»
ΠΑΣΟΚ
Γιώργος: Το ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει ομοσπονδία ημιανεξάρτητων φεουδαρχών
Συνέντευξη Μ. Ξενογιαννακοπούλου
Το ΠΑΣΟΚ εκφράζει «ρεύμα αλλαγής»
ΚΚΕ
Παπαρήγα: Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί
ΚΚΕ (μ-λ)
Τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ (μ-λ)
ΣΥΡΙΖΑ
Πακέτο προτάσεων ΣΥΡΙΖΑ για ενέργεια, περιβάλλον, Λεκανοπέδιο
ΛΑΟΣ
Καρατζαφέρης: Θα έχουμε αυξημένες αντιπολιτευτικές υποχρεώσεις