Έντυπη Έκδοση

ΑΦΟΡΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Δεύτερη ευκαιρία για την ασφάλεια των δικτύων

Δεύτερη ευκαιρία για επενδύσεις στην ασφάλεια των δικτύων (Ε - security) έχουν εταιρείες που εδρεύουν στην περιφέρεια (εκτός Αττικής και Κ. Μακεδονίας) μέσω κοινοτικού προγράμματος χρηματοδότησης (είχε προκηρυχθεί τον Απρίλιο).

Και αυτό γιατί πολλές από τις υποψηφιότητες που συγκέντρωσαν τη βάση δεν συνοδεύτηκαν από φακέλους ή σε αυτούς υπήρχαν ελλείψεις (επαρκή φάκελο κατέθεσε μία στις 4 εταιρείες).

Ετσι, θα κληθούν οι ενδιαφερόμενοι να ξαναϋποβάλουν προτάσεις.

Στις δύο περιφέρειες των μεγάλων αστικών κέντρων, λόγω συγκεκριμένου προϋπολογισμού το κενό θα καλυφθεί από τους επιλαχόντες (υπέβαλαν προτάσεις αλλά εκπρόθεσμα), οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά και η αξιολόγηση αυτόματα.

Στις άλλες περιφέρειες περισσεύουν κονδύλια (κάλυψη 25%) για να υποβληθούν και νέες προτάσεις με το ίδιο σύστημα (προτεραιότητα), αλλά οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να σπεύσουν.

Επιχορηγούνται κατά 70% επιχειρήσεις για επενδύσεις από 5.000 έως 50.000 ευρώ στην ψηφιακή ασφάλεια, που συστάθηκαν πριν από την 01.01.2008, εμφανίζουν θετικό μέσο όρο κερδών προ φόρων και αποσβέσεων την τελευταία τριετία, απασχολούν τουλάχιστον έναν και όχι περισσότερους από 250 εργαζομένους. Επίσης που έχουν κύκλο εργασιών μικρότερο των 50 εκατ. ευρώ και εξοπλισμό (υπολογιστής, λογισμικό) από το 2000 έως τον Απρίλιο του 2009 αξίας τουλάχιστον 10.000 ευρώ.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 801-11-71500 (από σταθερά), 210-8099613 (από κινητά) και στη διεύθυνηση http://esecurityportal. digitalaid.gr/contact.aspx

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Οικονομία
Με λέξεις-κλειδιά
Ευρωπαϊκή Ένωση
Πληροφορική και διαδίκτυο
Άλλα θέματα στην κατηγορία Οικονομία της έντυπης έκδοσης
Μείωση στο β' τρίμηνο
4,4% κάτω οι τιμές ακινήτων
Τουρισμός
Φθινοπωρινό καπέλο στα ξενοδοχεία παρά τα αυγουστιάτικα κεσάτια
Υπερχρεωμένα νοικοκυριά
Καυγάς (και) για τη «σεισάχθεια»
Ερχεται... ηθικός καπιταλισμός
Νερό στο κρασί των μπόνους από G20
Κοινοτικές επιδοτήσεις
Δεύτερη ευκαιρία για την ασφάλεια των δικτύων
Διαγραφή χρεών
Προκαταρκτική για τα χαρισμένα πρόστιμα
Δημόσιο χρέος
Πώς 7πλασίασε τις οφειλές η... ληξιπρόθεσμη κυβέρνηση