Έντυπη Έκδοση

ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ

Παράσταση κατάντησε η παράταση για το Ε9

Παράταση στην παράταση έως τις 27 Σεπτεμβρίου για τη δήλωση οικοπέδων (εντός σχεδίου) και κτισμάτων (εκτός και εντός σχεδίου)

Εως και εννιά ώρες κρατά η υποβολή του Ε9
Παρατάσεις με το σταγονόμετρο και ταλαιπωρία με το τουλούμι χαρίζει το υπουργείο Οικονομικών στους φορολογουμένους, δίνοντας ακόμα μια παράταση για την ηλεκτρονική υποβολή του Ε9 μέχρι την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου.

Πλήρες θέμα...

 • Οδικό δίκτυο

  • ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΕΡΓΟ 87,5 ΧΛΜ. ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2014 Ζεστό χρήμα του ΕΣΠΑ για την καρμανιόλα Πάτρα-Πύργος
   Κάθε δεύτερη ημέρα και ένα θανατηφόρο στο δρόμο Πάτρας - Πύργου Περικόπτεται οριστικά το τμήμα της Ολυμπίας Οδού από την Πάτρα έως την Τσακώνα από τη σύμβαση παραχώρησης της ομώνυμης κοινοπραξίας, στο πλαίσιο των νέων συμφωνιών που διαμορφώνονται μεταξύ Δημοσίου, εργολάβων και τραπεζών υπό την έγκριση της Ευρωπαϊκής Ενωσης για την περιβόητη επανεκκίνηση των μεγάλων οδικών έργων.
 • Λιμάνια

  • Επιτέλους συνδέονται λιμάνι με τρένο στην Αλεξανδρούπολη
   Αλεξανδρούπολη - Βουλγαρία σε 6 ώρες για τα κοντέινερ και όχι σε 2,5 ημέρες από τον Βόσπορο Η Ελλάδα στερείται ένα σημαντικό γεωπολιτικό πλεονέκτημα για μόλις...325 μέτρα. Πρόκειται για τη σιδηροδρομική σύνδεση του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης με το κύριο σιδηροδρομικό δίκτυο και, κατά συνέπεια, με το λιμάνι του Μπουργκάς στη Βουλγαρία.
 • ΠΟΠ

  • ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ Φέτα Καναδά με τις πλάτες της Ε.Ε.
   Τι κι αν είναι το πιο γνωστό ελληνικό τυρί ήδη από τα Ομηρικά Επη; Σχεδόν οκτώ χρόνια μετά την αναγνώριση της φέτας ως προϊόντος Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ) άλλος ένας επίδοξος μνηστήρας, ο Καναδάς, έρχεται να απειλήσει, πιο σοβαρά πλέον από κάθε άλλη φορά, το ελληνικό τυρί, που γνωρίζει πεδίον δόξης λαμπρόν στην αλλοδαπή.
 • Υπουργείο Υποδομών

  • Καταργείται το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας μετά τις εισαγγελικές διώξεις
   Στην κατάργηση του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας, έπειτα από τις κακουργηματικές διώξεις που άσκησε ο εισαγγελέας, προχωρά το υπουργείο Υποδομών.Σύντομα κατατίθεται στη Βουλή νομοθετική ρύθμιση για την κατάργησή του, ενώ παύεται το διοικητικό συμβούλιο, έπειτα από τις διαπιστώσεις των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης και των συνακόλουθων εισαγγελικών διώξεων για κρούσματα πλημμελούς διαχείρισης την περίοδο 2006-2011.
 • Εθνική Τράπεζα

  • Η ΕΤΕ μειώνει 1,5% τα επιτόκια χρηματοδότησης επιχειρήσεων
   Σε νέα μείωση του κόστους χρήματος προχωρεί η Εθνική. Επιτόκιο κατά 1,5% χαμηλότερο, που αφορά χρηματοδοτήσεις προς επιχειρήσεις, τόσο σε κεφάλαιο κίνησης όσο και χρηματοδοτήσεις επιχειρήσεων για πάγιες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό, καθώς και χρηματοδοτήσεις μέσω υπερανάληψης (overdraft).
 • ΠΑΣΕΓΕΣ

  • Βήμα προσέγγισης κυβέρνησης - ΠΑΣΕΓΕΣ
   Σε κίνδυνο μπαίνουν και υγιείς συνεταιρισμοί μετά τις παρενέργειες του νόμου Σκανδαλίδη, υποστηρίζει ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ Τζανέτος Καραμίχας, που καταλογίζει μεγάλη κωλυσιεργία στις θεσμικές αλλαγές στην κυβέρνηση Σαμαρά και προσωπικά στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Θανάση Τσαυτάρη.
 • Ιδιωτική Εκπαίδευση

  • * ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΙΕΚ ΑΚΜΗ Προοπτική εργασίας εκτός συνόρων
   Κλιμάκιο Ευρωπαίων επιχειρηματιών, συνοδευόμενο από στελέχη υπουργείων Οικονομικών και Παιδείας χωρών της Ευρώπης, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ με σκοπό την εξεύρεση πλαισίου συνεργασίας ευρωπαϊκών επιχειρήσεων με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ για την απασχόληση των αποφοίτων του.