Έντυπη Έκδοση

Συνάντηση Δούρου - Κουβέλη στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ

«Κοινή ατζέντα» είχε η συνάντηση της Ρένας Δούρου με τον Φ. Κουβέλη στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ. «Από κοινού σημειώθηκαν οι ίδιες προτεραιότητες και τα ίδια προβλήματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης για το καλό των πολιτών», δήλωσε η περιφερειάρχης Αττικής, ενώ ο κ. Κουβέλης έκανε λόγο για ουσιαστική συζήτηση.

Η συνάντηση κράτησε μία ώρα και πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρωτοβουλία της Ρένας Δούρου, η οποία αναφέρθηκε διεξοδικά σε όλα τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η νέα ηγεσία στη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας. Η ίδια έσπευσε στις δηλώσεις της να μιλήσει για σύμπτωση απόψεων με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ.

«Ενημερωθήκαμε για τα ζητήματα όσο και για τα προβλήματα της Περιφέρειας και επισημάναμε ότι είναι αναγκαίο η περιφερειακή αυτοδιοίκηση να αναδειχθεί στη θέση που πράγματι της αρμόζει», επισήμανε ο κ. Κουβέλης. Σημείωσε ότι η περιφερειακή αυτοδιοίκηση λειτουργεί ως ένας βαθμός διοίκησης με εξαιρετική εγγύτητα στον πολίτη και πρέπει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα «ιδιαίτερα σε μία εποχή που οι πόροι προς την περιφερειακή αυτοδιοίκηση είναι εξαιρετικά περιορισμένοι και οι ανάγκες για την εκτέλεση έργων και άλλων πολιτικών είναι πάρα πολύ αυξημένες». Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι η νέα διοίκηση της Περιφέρειας θα καταβάλει την «προσπάθεια που αναλογεί στις διεκδικήσεις των πολιτών, αλλά και στην αναγκαιότητα η περιφερειακή αυτοδιοίκηση να πραγματοποιήσει όλα εκείνα τα οποία αντιστοιχούν στα καθήκοντά της».

Εκ μέρους της Περιφέρειας στη συνάντηση συμμετείχαν η Εύη Αποστολάκη, αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και ο Π. Αθανασιάδης, αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, ενώ από τη ΔΗΜΑΡ ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Δ. Αναγνωστάκης. ΠΑΣ

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
ΔΗΜΑΡ
Περιφέρεια Αττικής
Συναντήσεις/Συμφωνίες/Συνομιλίες/Διαπραγματεύσεις
ΣΥΡΙΖΑ
Άλλα θέματα στην κατηγορία Πολιτική της έντυπης έκδοσης
ESM
«Τα 11 δισ. δεν είναι για σας»
Κυβέρνηση
Φταίνε αυτοί που δεν κυβερνούν!
Ξένος τύπος
«Die Welt»: Τινάχτηκαν στον αέρα τα όνειρα του Σαμαρά
Ενας... Νίξον στη γραμμή της Ν.Δ.
ΣΥΡΙΖΑ
Λαφαζάνης: Δεν θα γίνουμε κολυμβήθρα του Σιλωάμ
ΠΑΣΟΚ
Το ενιαίο τούς κάνει από δυο κομμάτια
Το Ποτάμι
Πολλά πρόσωπα, θολό στίγμα για τον Σταύρο Θεοδωράκη
ΔΗΜΑΡ/ΣΥΡΙΖΑ
Συνάντηση Δούρου - Κουβέλη στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ
Βουλή
Δεν δίνουν πληροφορίες για τα δάνεια ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.
Ψαλιδάκι στα έξοδα της Βουλής
ΑΟΖ
Η Λευκωσία παίρνει τα μέτρα της
Άλλες ειδήσεις
«ΓIA OΛA φταίει η κυβέρνηση»