Έντυπη Έκδοση

ΣΑΜΑΡΑΣ VS ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: ΥΠΟ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΝ ΟΙ «ΕΠΩΝΥΜΟΙ» ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ.

Κυνήγι στελεχών

Τα δίνουν όλα οι μονομάχοι στην τελική ευθεία για τις κάλπες της 29ης Νοεμβρίου, μέσα σε ένα δημοσκοπικό περιβάλλον που δείχνει σκληρό ντέρμπι με μικρή υπεροχή Σαμαρά. Η πόλωση θα πάρει πιο ακραίες μορφές. Τα επιτελεία τους επιδίδονται στο κυνήγι στελεχών που μπορούν να στείλουν μηνύματα, προκειμένου να κερδίσουν πόντους στη μάχη των εντυπώσεων.

Πλήρες θέμα...

 • Νέα Δημοκρατία

  • Στηρίζουν Μπακογιάννη
   Ο εκφραστής της λαϊκής Δεξιάς, πρώην βουλευτής Απόστολος Ανδρεουλάκος και οι βουλευτές Ολγα Κεφαλογιάννη και Κώστας Καραγκούνης έκαναν δηλώσεις στήριξης υπέρ της Ντόρας Μπακογιάννη.
  • Η ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΩΝ ΣΤΟ ΛΑΪΚΟ, ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ, ΤΗΝ ΕΡΕ ΚΑΙ ΤΗ Ν.Δ. Από τον Δημήτριο Γούναρη στην Ντόρα και τον Αντώνη
   Δημήτριος Γούναρης Στις 31 Μαΐου 1915 κατήλθε για πρώτη φορά στις εκλογές το νέο υπό τον Δημήτριο Γούναρη Κόμμα των Εθνικοφρόνων, «ο πυρήν του οποίου είχε συγκροτηθεί προ τριών ετών εις την φιλικήν συγκέντρωσιν της Γαστούνης».
 • ΠΑΣΟΚ

  • Ο ΝΕΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΝΕΟ ΠΕΔΙΟ ΚΡΙΤΙΚΗΣ Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ελέγχουν την κυβέρνηση
   Παπουτσής: Μετέφερε τις πιέσεις για το πάγωμα «Οι υπουργοί πρέπει να νιώθουν την καυτή ανάσα των βουλευτών», είπε πρόσφατα ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου και πριν ... σαραντίσει η κυβέρνηση, οι υπουργοί έχουν νιώσει αυτή την ανάσα έντονα.
  • Η Δαμανάκη νέα επίτροπος
   «Με χαρά και συγκίνηση αλλά και επίγνωση της μεγάλης ευθύνης που καλούμαι να αναλάβω, θέλω πρώτ' απ' όλα να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τον πρωθυπουργό της χώρας, τον Γιώργο Παπανδρέου, για την εξαιρετική τιμή να με υποδείξει ως επίτροπο της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή», δήλωσε η Μαρία Δαμανάκη και επεσήμανε ότι θα δώσει όλες τις δυνάμεις της για ν' ανταποκριθεί στις προσδοκίες.
  • ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ * ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ Ζητεί σύσκεψη πολιτικών αρχηγών
   Με τη φράση «η χώρα πρέπει να βγει το συντομότερο από την εντατική» ο Γιώργος Παπανδρέου περιέγραψε, για άλλη μία φορά, την οικονομική κατάσταση της χώρας, μιλώντας αμέσως μετά την κατάθεση του πρώτου προϋπολογισμού της κυβέρνησής του στη Βουλή.
 • Κύπρος

  • ΚΥΠΡΟΣ: ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2009 * ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΜΠΡΑΟΥΝ Σε καλό δρόμο οι συνομιλίες Χριστόφια - Ταλάτ
   Συμβολικό φύτεμα μιας ελιάς από Χριστόφια - Ταλάτ τον περασμένο Οκτώβριο Πολύ καλύτερα είναι τα αποτελέσματα των συνομιλιών, απ' ό,τι παραδέχονται δημόσια οι Χριστόφιας και Ταλάτ, ενώ αναμένεται πως εντός του νέου έτους η διαδικασία θα περάσει στο επόμενο και πιο αποφασιστικό τρίτο στάδιο τού πάρε δώσε.
  • * ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ Ο εθνικισμός τυφλώνει τους ανθρώπους
   «Η συμπαράσταση των Οικολόγων Πράσινων στον Μουράτ Κανακλί, που διώκεται επειδή αμφισβήτησε το παράνομο τουρκοκυπριακό κράτος, έφθασε να θεωρείται από κάποιους... εθνικό ατόπημα».
  • * ΧΟΥΡΙΕΤ Συμφωνία για πρόεδρο αντιπρόεδρο
   Πρόεδρος και αντιπρόεδρος με ανάληψη καθηκόντων εναλλάξ, ενιαία αστυνομία και ταυτότητα, έξι Ελληνοκύπριοι και τρεις Τουρκοκύπριοι-μέλη του υπουργικού συμβουλίου και απουσία ενόπλων δυνάμεων, είναι αυτά στα οποία έχουν συμφωνήσει οι δύο ηγέτες στην Κύπρο, αλλά παραμένουν τα προβλήματα της κυριαρχίας και του περιουσιακού, ανέφερε σε χθεσινό της δημοσίευμα η τουρκική εφημερίδα «Χουριέτ», επικαλούμενη «διπλωματικές πηγές».
 • Άλλες ειδήσεις

  • Κατέθεσαν αγωγές
   ! Αγωγές κατά της εφημερίδας «Veto» κατέθεσαν χθες η Ντόρα Μπακογιάννη για προσβολή προσωπικότητας και συκοφαντική δυσφήμηση και ο Ευάγγελος Βενιζέλος για ηθική βλάβη διεκδικώντας το ποσό των 3 και 2 εκατομμυρίων ευρώ αντίστοιχα.
  • ΞΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ Τέλειωσαν οι καλές μέρες
   «Οι παλιές καλές μέρες τελείωσαν για την Ελλάδα» είναι το μήνυμα που στέλνουν οι αγορές, όχι μόνο με αύξηση των επιτοκίων (spreads) στα ελληνικά κρατικά ομόλογα αλλά και με μπαράζ σχετικών δημοσιευμάτων.