Έντυπη Έκδοση

ΤΑΞΙ ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΥΙΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΡΕΠΠΑ • ΔΙΑΒΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡ. ΠΑΓΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Σύγκρουση επαγγελμάτων για τα ταξί

«Πάγο» στον Γ. Ραγκούση έβαλε χθες ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ Βασ. Εξαρχος για το θέμα των ταξί. Την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι. Τέντε ζητεί ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, για να σταματήσει ο αποκλεισμός αεροδρομίων, λιμανιών και δρόμων.

Πλήρες θέμα...

Για το ίδιο θέμα

 • Δήμος Κερατσινίου

  • ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠ' ΤΟ ΔΗΜΟ Πολυκατάστημα - φόβητρο για εμπόρους, πράσινο
   Αντιδράσεις προκαλεί η ανέγερση πολυκαταστήματος στην ήδη υποβαθμισμένη από τσιμέντο περιοχή του Κερατσινίου Ακόμη ένα χτύπημα στους εμπόρους της πόλης και στις τοπικές επιχειρήσεις του Δήμου Κερατσινίου, οι οποίες οδηγούνται σε λουκέτο από την οικονομική κρίση, πρόκειται να επιφέρει σύμφωνα με το Σύλλογο Εμπόρων και Βιοτεχνών της πόλης η απόφαση του δημάρχου Λουκά Τζανή να προχωρήσει, παρά την αντίθεση της αντιπολίτευσης που έχει ξεσηκωθεί, στην αδειοδότηση καταστήματος πολυεθνικής εταιρείας.
 • Δικαστικό ρεπορτάζ

  • ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ Διώξεις για 3 κακουργήματα σε αιρετούς
   Τρία κακουργήματα και τρία πλημμελήματα περιλαμβάνουν οι ποινικές διώξεις-«φωτιά» που άσκησε χθες ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηλείας κατά τοπικών αιρετών παραγόντων και κρατικών υπαλλήλων που δραστηριοποιούνται στο «κράτος της παρανομίας» της Ζαχάρως Ηλείας. Η υπόθεση αφορούσε τους εμπρησμούς παραλιακών οικιών από άγνωστους δράστες και τις παράνομες και εκδικητικές -όπως καταγγέλλεται- κατεδαφίσεις των άνω κτισμάτων από τη δημοτική αρχή.
 • Υγεία

  • ΚΟΨΙΜΟ 11.085 ΚΡΕΒΑΤΙΩΝ, ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΕΣΥ Κόβονται κρεβάτια, νοσοκομεία, εργαζόμενοι
   ΕΝΩ, σύμφωνα με τους γιατρούς, η προσέλευση στα νοσοκομεία έχει αυξηθεί κατά 30%, ο Α. Λοβέρδος εξήγγειλε χθες την περικοπή 11.058 κλινών για «καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών και αποτελεσματικότερη λειτουργία του ΕΣΥ». Ακόμη, μειώνεται ο αριθμός διοικητών κατά 54 και ο αριθμός του διοικητικού προσωπικού ως μέρος του σχεδίου για συνδιοικήσεις στα νοσοκομεία, το οποίο οι νοσοκομειακοί χαρακτηρίζουν πρόχειρο και ημιτελές.
  • Η «Ε» ΚΛΕΙΝΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ ΕΠΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ Φθινοπωρινή θεραπεία... για καλοκαιρινές ασθένειες
   Η 30ή Νοεμβρίου είναι η διαθέσιμη ημερομηνία για εξέταση στο Γαστρεντερολογικό «Πολύμερος» στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο «Αττικόν». Στο Γυναικολογικό «Χατζηελευθερίου» στον «Αγιο Σάββα» μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μετά τις 21 Νοεμβρίου. Για το Καρδιολογικό του Νοσοκομείου Νίκαιας «Αγιος Παντελεήμων» πρέπει να περιμένετε έως τις 23 Σεπτεμβρίου. Για αξονική τομογραφία στον «Αγιο Σάββα» υπολογίστε για μετά τις 7 Σεπτεμβρίου. Αξίζει να σημειωθεί πως στο μόνο τμήμα που η απάντηση έπειτα από τηλεφώνημα ήταν «ελάτε και τώρα» ήταν στο Δερματολογικό του Κρατικού της Νίκαιας.
 • Πυρκαγιές

  • Πύρινες μνήμες στο Γραμματικό
   Περίπου τέσσερα στρέμματα με ελιές και χαμηλή βλάστηση άφησε πίσω της η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες, 15 λεπτά μετά τις 7 το απόγευμα, σε ρεματιά στο Σέσι Γραμματικού.
  • Πυροσβεστική: Εμπρησμός στα Γιάννινα
   «Σε οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού από πρόθεση» απέδωσε τη μεγάλη πυρκαγιά που μαινόταν επί τριήμερο στην περιοχή των Ιωαννίνων ο διοικητής Πυροσβεστικής Ηπείρου. Από το 1983 ώς το 2008 κάηκαν 13.613.121 στρέμματα δάσους και αγροτικής γης.
  • ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1983-2008 • ΟΙ ΚΑΜΕΝΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΟ 10,3% ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ • ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΣΕ ΙΟΝΙΟ, ΗΛΕΙΑ, ΧΙΟ ΚΑΙ ΣΑΜΟ Κάηκαν 13,6 εκατ. στρέμματα εκτάσεων σε 25 χρόνια
   Σε 13.613.121 στρέμματα ανέρχεται το σύνολο των καμένων δασικών και αγροτικών εκτάσεων στην Ελλάδα από το 1983 έως και το 2008, αριθμός που αναλογεί σε 1,2 στρέμματα ανά κάτοικο, σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Μεσογειακών - Δασικών Οικοσυστημάτων και Τεχνολογίας Δασικών Προϊόντων του ΕΘΙΑΓΕ και του WWF Ελλάς.
 • Συνέντευξη:Δημήτρης Θάνος

  • ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕΛΕΤΑ ΤΑ ΕΠΑΓΟΜΕΝΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ «Γέννησαν» βλαστοκύτταρα
   Η ερευνητική ομάδα του Δ. Θάνου, προέδρου του Ερευνητικού Συμβουλίου στο Ιδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών, εφαρμόζει την επαναστατική μέθοδο των επαγόμενων πολυδύναμων βλαστικών κυττάρων στη θεραπεία μέσω κυτταρικής αντικατάστασης Στο Ιδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ), η ερευνητική ομάδα του προέδρου του Ερευνητικού Συμβουλίου του προαναφερόμενου Ιδρύματος, Δημήτρη Θάνου, εφαρμόζει την επαναστατική μέθοδο των επαγόμενων πολυδύναμων βλαστικών κυττάρων, τα οποία επαναπρογραμματίζονται, δεν απορρίπτονται από τον οργανισμό του ασθενούς, γιατί παράγονται γενετικά πανομοιότυπα κύτταρα, ανοίγοντας νέους δρόμους στη θεραπεία πολυποίκιλων ασθενειών μέσω της κυτταρικής αντικατάστασης.
 • Αστυνομικό ρεπορτάζ

  • Φονικό στην Κέρκυρα από παρεξήγηση στο Facebook
   Το σοκ από την εν ψυχρώ δολοφονία ενός νέου ανθρώπου, στο κέντρο της πόλης σε ώρα αιχμής προχθές το βράδυ, διαδέχθηκαν οι φόβοι για την πιθανή βεντέτα, που άρχισε να διαφαίνεται, σύμφωνα με τα μηνύματα που αναρτήθηκαν στο Facebook από το πρωί.
 • ΕΛΤΑ

 • ΑΕΙ

  • Στη Βουλή το σχέδιο νόμου για τα ΑΕΙ
   Κατατέθηκε χθες στη Βουλή το σχέδιο νόμου για την ανώτατη εκπαίδευση και την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να συζητηθεί, οπότε και θα κληθούν φορείς και κόμματα να καταθέσουν τις προτάσεις τους.
 • ΟΚΑΝΑ

  • Για τη «λίστα της ντροπής» στον ΟΚΑΝΑ
   «Βασικό μοχλό των προσπαθειών των Ελλήνων να εξαλείψουν τη λίστα της ντροπής και να θεραπευθούν οι ασθενείς που έχουν χτυπηθεί από τη μάστιγα των ναρκωτικών», χαρακτήρισε την πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ Μένη Μαλλιώρη ο υπουργός Υγείας σε ανακοίνωσή του, με την οποία ξεκαθάρισε ότι δεν κάνει δεκτή την παραίτηση που του υπέβαλε, η οποία προκλήθηκε από μία ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων στον ΟΚΑΝΑ.
 • Άλλες ειδήσεις

  • Νεκρός βρέθηκε ο εθελοντής στη Σαμαριά
   Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της εξαφάνισης του 19χρονου εθελοντή Ορέστη Μυλωνάκη στο φαράγγι της Σαμαριάς. Ο άτυχος νέος βρέθηκε νεκρός στην τοποθεσία Αγιος Γεώργιος, στο 7ο χιλιόμετρο της διαδρομής του φαραγγιού της Σαμαριάς και δυτικά του ομώνυμου οικισμού.
  • Ο δήμαρχος Ελληνικού υπέρ συμβασιούχων
   Εκλεισαν τη λεωφόρο Βουλιαγμένης για περισσότερο από μία ώρα, στο ύψος της Αργυρούπολης, εργαζόμενοι και κάτοικοι του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, διαμαρτυρόμενοι για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δύο περιοχές.