Έντυπη Έκδοση

Ο ρεπόρτερ που πλήρωσε τα σπασμένα του Ομπάμα

Ο Χες κατηγορεί τον τούρκικο στρατό για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Κουρδιστάν και μάλιστα σε μια περίοδο έντασης των αμερικανοτουρκικών σχέσεων.
Θα μπορούσε να το εκλάβει κανείς ως ένα ασήμαντο επεισόδιο: Αμερικανός δημοσιογράφος συλλαμβάνεται στην Τουρκία για συνεργασία με παράνομη κουρδική οργάνωση, ανακρίνεται επί τετραήμερον, εισπράττει απέλαση.

Πλήρες θέμα...

 • Άλλες ειδήσεις

  • Λεσβιακές εκδόσεις
   Εντυπωσιακή η ποικιλία βιβλίων από την «αιολίδα», τον εκδοτικό οίκο της μυτιληνιάς εφημερίδας «Εμπρός» Οι «Μυτιληνιές γεύσεις», το πρώτο βιβλίο της «αιολίδας», βραβεύτηκαν απ' το «Gourmet». Δεν είναι η πρώτη φορά που μια εφημερίδα στήνει εκδοτικό οίκο. Στην περίπτωση ωστόσο του μυτιληνιού «Εμπρός», εντυπωσιάζουν η ποικιλία και το εύρος των βιβλίων που έχουν κυκλοφορήσει μέσα σε μια τριετία.
  • Ελιές και λάδι για την... καρδιά
   Η καταχώριση της ιταλικής επαρχίας της Λιγουρίας για την προώθηση των καρπών του ελαιόδενδρου. Δείτε το ανωτέρω κείμενο για τη Μυτιλήνη και αποκλείεται να μην περάσει κάποια στιγμή απ' το μυαλό σας η φύση του νησιού με τα εκατοντάδες χιλιάδες ελαιόδεντρα.
  • 3 ερωτήσεις ΡΟΔΟΛΦΟΣ ΜΟΡΩΝΗΣ «Η TV γαργαλάει τις πιο χυδαίες χορδές της αισθητικής μας»
   Η σεζόν των media ξεκινάει. Ο λόγος ανήκει στον πρόεδρο του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων (ΙΟΜ) Ροδόλφο Μορώνη: