Έντυπη Έκδοση

Στο «Big Brother» η σύζυγος του Βρετανού προέδρου της Βουλής

Τον περασμένο Φεβρουάριο τυλίχθηκε μ' ένα σεντόνι και φωτογραφήθηκε σε free press εφημερίδα, μιλώντας ταυτόχρονα για τη βουλευτική περιουσία και τη σεξουαλική ζωή των πολιτικών και δη του συζύγου της.

Αυτό όμως ήταν μόνο η αρχή για τη Σάλι Μπερκάου, τη γυναίκα του προέδρου της βρετανικής Βουλής, η οποία τώρα μπήκε στο σπίτι του... «Big Brother» προφανώς για να τον αποτελειώσει!

Τα βασανιστήρια για τον Τζον Μπερκάου, μέλος του Συντηρητικού Κόμματος, δεν έχουν τέλος και οι επιλογές της συζύγου του τρέφουν με άφθονα σχόλια τους επικριτές του, που θεωρούν ότι η παρουσία της εξευτελίζει το γραφείο του.

«Ο Τζον είπε ότι θέλει να αποκατασταθούν ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια στο Κοινοβούλιο. Δεν είμαι σίγουρος, όμως, πως θα γίνει. Πάντως, το να μπει η γυναίκα του στο πιο κατάπτυστο σόου της τηλεόρασης σίγουρα δεν βοηθά», σχολίασε ο Ρομπ Γουίλσον, συντηρητικός βουλευτής και επικριτής του.

Ο Τζον Μπερκάου δεν φαίνεται να διασκεδάζει με τις επιλογές της συζύγου -και ειδικά τώρα που αγνόησε τους ισχυρισμούς του και είπε «ναι» στο «Celebrity Big Brother»-, η Σάλι όμως διά του εκπροσώπου της ξεκαθάρισε: «Το έκανε γιατί δεν είναι εκείνη ο πρόεδρος, αλλά ένα άλλο πρόσωπο. Δέχεται ότι θα αναστατώσει πολλούς ανθρώπους, αλλά είναι στην ευχάριστη θέση να αντιμετωπίσει τις συνέπειες».

Ο λόγος για τους οποίους η Σάλι Μπερκάου μπήκε στο σόου είναι γιατί -όπως έγινε γνωστό- θέλει να δωρίσει μεγάλο μέρος της αμοιβής της (100.000 δολάρια) σε φιλανθρωπικό σκοπό (για αυτιστικά παιδιά αφού, ως γνωστόν, είναι μητέρα ενός).

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ)
Βρετανία
Σχετικά θέματα: ΜΜΕ
Πρωτιά για New York Times, και Twitter
Από τη Βουλή στο Αρχείο
Απόβαση ξένων το φθινόπωρο
Άλλα θέματα στην κατηγορία Τέχνες & Πολιτισμός της έντυπης έκδοσης
Μαύρο Θέατρο
Η Αλίκη στη χώρα του Μαύρου Θεάτρου
Νίκος Θέμελης
Ο πολιτικός της λογοτεχνίας
Συνέντευξη: Δήμος Αβδελιώτης
«Το αρχαίο δράμα, οικουμενικό γεγονός»
Λογοτεχνία
Το καλοκαίρι η κρίση έγινε μπεστ σέλερ
ΜΜΕ
Πρωτιά για New York Times, και Twitter
Από τη Βουλή στο Αρχείο
Απόβαση ξένων το φθινόπωρο
Στο «Big Brother» η σύζυγος του Βρετανού προέδρου της Βουλής