Έντυπη Έκδοση

ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ

Το 66% φοβάται το εμβόλιο

Αν και ο ιός Η1Ν1 εξαπλώνεται γρήγορα -κυρίως στη Β. Ελλάδα και την Αττική- οι Ελληνες αμφισβητούν το εμβόλιο, αλλά και... τα ΜΜΕ που τους ενημερώνουν γι' αυτό. Ρεπορτάζ, πίνακες και νέα στοιχεία

Πλήρες θέμα...

 • Αλκέτ Ριζάι

  • «Εξευτέλισα το σύστημα και τώρα με εκδικούνται»
   «Με εκδικούνται διότι εξευτέλισα το σύστημα με τις αποδράσεις...» φωνάζει μέσα από τη φυλακή ο Αλκέτ Ριζάι, λίγη ώρα πριν του ανακοινωθεί η προφυλάκισή του. Τον βρήκαμε στα κρατητήρια του κτιρίου 9 στην Ευελπίδων και απάντησε στο ερωτηματολόγιο που του θέσαμε.
  • Τέσσερα επεισόδια από το σίριαλ Ριζάι
   Πρόσωπο με πρόσωπο με τον Βασ. Παλαιοκώστα, κοντά στο αρχικό κρησφύγετο που είχαν μαζί με τον Αλκέτ Ριζάι στο Αλεποχώρι, περιοχή από την οποία δεν απομακρύνθηκαν ποτέ ο αλβανός δραπέτης και η σύντροφός του, Ασπασία (Σούλα) Μητροπία, είχαν βρεθεί οι αστυνομικοί στις 13 Απριλίου 2009, λίγες εβδομάδες μετά τη δεύτερη μεγάλη απόδραση από τον Κορυδαλλό.
  • Καθαρό το ποινικό του μητρώο στην Αλβανία
   Στην Αλβανία ο Ριζάι έχει καθαρό ποινικό μητρώο (!) και στο χωριό του το Ballsh, στο Φίερι της Αλβανίας, θεωρείται ήρωας. Ποιος είναι, όμως, ο Αλκέτ;
 • Εκκλησία - Κυβέρνηση

  • Ολο πιο κοντά στο διαζύγιο
   Το καλό κλίμα στις σχέσεις του αρχιεπισκόπου με την κυβέρνηση επιβεβαιώθηκε και στη συνάντηση με την υπουργό Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου. Σε αδιέξοδο βρίσκεται, τις τελευταίες ημέρες, ο αρχιεπίσκοπος: Από τη μια θέλει να ηρεμήσουν οι ιεράρχες που του ζητούν να βγει στην αντεπίθεση, με αφορμή την αύξηση της φορολογίας στην εκκλησιαστική περιουσία, και από την άλλη επιχειρεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους και ισορροπίες με την κυβέρνηση.
 • Περιβάλλον

  • Γουδή με «πράσινη» προοπτική
   Με οδηγό την «ξεχασμένη» μελέτη του Πολυτεχνείου, που χρειάζεται, όμως, επικαιροποίηση, θα κινηθεί το υπουργείο Η θεσμοθέτηση και κυρίως η υλοποίηση του μητροπολιτικού πάρκου Γουδή βρίσκονται ψηλά στις προτεραιότητες της πολιτικής ηγεσίας του νεοσύστατου υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας, και Κλιματικής Αλλαγής.