Έντυπη Έκδοση

ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

Σάλος για τη σύμβαση που πληρώνει έπειτα από 90 ημέρες

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου δεν αποκλείει νομοθετική παρέμβαση προκειμένου να αποφευχθούν επιχειρησιακές συμβάσεις όμοιες με της εταιρείας security
Γνωμοδότηση ζητά για τις επιχειρησιακές συμβάσεις το υπουργείο Εργασίας, που μετά τις αντιδράσεις από το δημοσίευμα της «Ε» έσπευσε να μιλήσει για «μη νόμιμο δικαίωμα».

Πλήρες θέμα...

 • ΟΠΕ

  • * ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Εκκαθάριση του ΟΠΕ χωρίς αποζημιώσεις
   «Εμμεση κλοπή» χαρακτηρίζει ο σύλλογος των εργαζομένων του ΟΠΕ (Οργανισμός Προώθησης Εξαγωγών) τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε το υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας να συγχωνεύσει τον οργανισμό με το Invest in Greece, με επιστολή του στην «Ε», την οποία υπογράφει ο πρόεδρος του συλλόγου Γ. Παπαστεργιόπουλος.
 • Ομιλος Μυτιληναίος

  • * ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Ρευστό 65 εκατ. από πώληση μετοχών
   Δουλειά με τη Sonelgaz στην Αλγερία Περί τα 65-66 εκατ. ευρώ ρευστότητας άντλησε μέσα σε ένα μήνα ο όμιλος Μυτιληναίου πουλώντας μετοχές, με τελευταία εξέλιξη τα χθεσινά πακέτα της εταιρείας ΜΕΤΚΑ, τον έλεγχο της οποίας διατηρεί η εταιρεία Μυτιληναίος. Ο Μυτιληναίος εισέπραξε 40,2 εκατ. ευρώ από την πώληση 3,2 εκατ. μετοχών της ΜΕΤΚΑ εξαργυρώνοντας άμεσα τον θετικό αντίκτυπο από το νέο έργο που ανέλαβε η τελευταία στην Αλγερία.
 • Ιχθυοκαλλιέργειες

  • Υποσχέσεις για fast track στις ιχθυοκαλλιέργειες
   Στάση σε μία μόνο δημόσια υπηρεσία, με τα δικαιολογητικά ανά χείρας και ζώνες υδατοκαλλιέργειας υπόσχεται το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, με το νέο νομοσχέδιο για την ιχθυοκαλλιέργεια, με στόχο την ανάπτυξη του τομέα, που ήταν ο πλέον ελπιδοφόρος, αλλά έχει βαλτώσει.
 • Διεθνείς αγορές

  • Η MORGAN STANLEY ΘΕΩΡΕΙ ΕΦΙΚΤΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΜΙΛΩΝ «Στις αγορές αρχές 2014 οι ελληνικές τράπεζες»
   Η Eurobank θα είναι έτοιμη να βγει για δανεισμό Θετική για το ενδεχόμενο επιστροφής των ελληνικών τραπεζών στις «αγορές» εμφανίζεται η Morgan Stanley. Ο αμερικανικός οίκος, που παρακολουθεί τις εξελίξεις στην ελληνική αγορά, θεωρεί εφικτό το δανεισμό των συστημικών χρηματοπιστωτικών ομίλων ακόμη και στο πρώτο τρίμηνο του 2014.
 • ΥΠΕΚΑ

  • Ενεργειακή αναβάθμιση σε 70.000 σπίτια
   Τη συνέχιση του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ' οίκον» για τα επόμενα χρόνια ανακοίνωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης, σημειώνοντας ότι μέχρι το τέλος του προγράμματος σχεδόν 800 εκατ. ευρώ για περίπου 70.000 σπίτια θα διατεθούν στην πραγματική οικονομία.
 • Υπουργείο Ναυτιλίας

  • ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ Λιμενικός Καλλικράτης
   Καταργείται η δήλωση απόπλου και κατάπλου μικρών σκαφών Νέα προσπάθεια ενίσχυσης του Λιμενικού Λιγότερες διευθύνσεις, μεγαλύτερη εξοικονόμηση πόρων (τουλάχιστον 500.000 ευρώ ετησίως) και 700 άτομα που «βγαίνουν από το γραφείο και ρίχνονται στη δράση» αποτελούν τις κυρίαρχες συνέπειες του νέου οργανογράμματος του υπουργείου Ναυτιλίας και του Λιμενικού Σώματος, το οποίο παρουσίασε χθες ο αρμόδιος υπουργός Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.