Έντυπη Έκδοση

«Εδεσε» τον Στέλιο Κίτσιου ο ΠΑΟΚ

Το συμβόλαιό του έληγε στο τέλος της επόμενης σεζόν, όμως ο ΠΑΟΚ φρόντισε να δέσει από τώρα και ώς το 2018 τον 20χρονο Στέλιο Κίτσιου.

Ο νεαρός αμυντικός κέρδισε τους πάντες με τις εμφανίσεις του και ανταμείφθηκε με νέο συμβόλαιο και, φυσικά, με αυξημένες αποδοχές. Αυτές θα ισχύσουν από το καλοκαίρι του 2014 και, όπως ήταν λογικό ο Κίτσιου δεν έκρυψε την ικανοποίησή του, τονίζοντας:

«Το καινούργιο συμβόλαιο για μένα είναι μια επιβράβευση, κυρίως ηθική, και ασφαλώς με βοηθάει να είμαι ακόμη πιο απερίσπαστος στις υποχρεώσεις μου. Ευχαριστώ τον ιδιοκτήτη της ομάδας και τους ανθρώπους της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος που αναγνώρισαν την προσπάθειά μου. Βρίσκομαι πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ και ο σύλλογος και οι άνθρωποί του από τα τμήματα υποδομής ώς σήμερα βρίσκονται δίπλα μου. Είναι αρκετοί άνθρωποι που με βοηθούν και εκτός γηπέδου, που θα ήθελα να ευχαριστήσω. Για μένα ουσιαστικά, όμως, δεν τελειώνει τίποτα. Απεναντίας, τώρα αρχίζει η καριέρα μου και δεν θα σταματήσω να δουλεύω και να προσπαθώ να καθιερωθώ και να ανταποδώσω στον ΠΑΟΚ όσα περισσότερα μπορώ».

*** Το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Θέρμης συνεδρίασε χθες και αποφάσισε, με 25 ψήφους υπέρ και 2 κατά, να ξεκινήσουν οι διαδικασίες διεθνούς διαγωνισμού για την έκταση των 202 στρεμμάτων, στην οποία ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να κάνει το νέο αθλητικό κέντρο. Το μίσθωμα είναι 99.000 ευρώ για 40 χρόνια και ο ομογενής ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ αναμένεται να πλειοδοτήσει...

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

Κανένα σχόλιο

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 0

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
Σχετικά θέματα: Ποδόσφαιρο
«Πολύ δύσκολο να μείνει»
Ανόβερο καλεί Ρισβάνη
Πιθανή απουσία του Ριμπερί στο ντέρμπι
Στα δικαστήρια το θέμα διάλυσης του Ηρακλή
Άλλα θέματα στην κατηγορία Αθλητισμός της έντυπης έκδοσης
Ποδόσφαιρο
«Πολύ δύσκολο να μείνει»
Ανόβερο καλεί Ρισβάνη
Πιθανή απουσία του Ριμπερί στο ντέρμπι
«Εδεσε» τον Στέλιο Κίτσιου ο ΠΑΟΚ
Στα δικαστήρια το θέμα διάλυσης του Ηρακλή
ΕΠΟ
Είναι πολλά τα λεφτά, ΕΠΟ
Μπάσκετ
Για το αήττητο στην «καυτή» Μάλαγα
Τζέκιλ και Χάιντ