Έντυπη Έκδοση

**ΔΙΚΗ ΨΩΜΙΑΔΗ

Από τον ανακριτή στο ακροατήριο άδειασαν... οι τσάντες

Με ένταση αλλά και με... εντυπωσιακή κατάθεση μάρτυρα τραπεζικού υπαλλήλου συνεχίστηκε στο Εφετείο Κακουργημάτων η δίκη του Μάκη Ψωμιάδη για τα χαμένα εκατομμύρια της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο μάρτυρας Οδυσσέας Αναστασίου (διευθυντής στο κατάστημα Eurobank Πατησίων από τον Ιανουάριο 2001 έως τον Σεπτέμβριο 2003) στον ανακριτή και στο ΣΔΟΕ είχε μιλήσει για τσάντες με δεσμίδες χρημάτων, αλλά στο ακροατήριο για... άδειες τσάντες. Σε σχετική ερώτηση είπε ότι και στις δύο αντίθετες, καταφανώς, καταθέσεις έλεγε... αλήθεια!

Η αίθουσα του δικαστηρίου ήταν εντυπωσιακά άδεια, αν εξαιρέσει κανείς την έδρα, τους επτά δικηγόρους της πλευράς Ψωμιάδη, δεκατρείς δικούς του ανθρώπους, τους υπαλλήλους του ΣΔΟΕ και τον Χάρη Οικονομόπουλο με τους συνεργάτες του.

Σε ερώτηση του εισαγγελέα για τη διαδικασία που έλαβε χώρα κατά την «είσπραξη» των επιταγών Κατσαρού, ποιοι εμφανίστηκαν και αν ήταν απαραίτητο να εμφανιστούν για τη συγκεκριμένη συναλλαγή, απάντησε ότι εμφανιζόταν «αλά μπρατσέτα» με τον «επιχειρηματία» Κατσαρό -θυρωρός στο γήπεδο της Ν. Φιλαδέλφειας- και τον αχυράνθρωπο δ/ντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΑΕΚ Χαρίλαο Ψωμιάδη του Γεωργίου πάντα ο Μάκης Ψωμιάδης. Και αυτό παρ' ότι δεν είχε κανένα λόγο να εμφανίζεται ο Μάκης Ψωμιάδης, αφού ούτε δέσμευε με την υπογραφή του την ΠΑΕ ούτε ήταν μέλος του δ.σ. της ΑΕΚ.

Ο μάρτυρας, τραπεζικός, είχε καταθέσει ένορκα ότι μπροστά του παρέδιδε ο Ψωμιάδης στον Κατσαρό τσάντα «με χαρτονομίσματα σε δεσμίδες», τα οποία όμως δεν καταμετρήθηκαν, επειδή δεν το ήθελε ούτε ο Κατσαρός ούτε ο Ψωμιάδης.

Στο ακροατήριο όμως συντάχθηκε με την άποψη της υπεράσπισης του Μάκη Ψωμιάδη, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η τσάντα τελικά δεν περιείχε χρήματα...

Οταν έγινε προσπάθεια να ερωτηθεί εάν γνώριζε από δημοσιεύματα του Τύπου γκανγκστερικές συμπεριφορές του Μάκη Ψωμιάδη, η συζήτηση διακόπηκε έπειτα από ένταση που προκάλεσε ο κατηγορούμενος (κρατούμενος στις φυλακές) Ψωμιάδης...

Ο μάρτυρας Γιάννης Γρανίτσας, πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ από το 1991, ανέλαβε προσωρινά τη διοίκηση μετά την αποχώρηση Ψωμιάδη. Κατέθεσε ότι κανένα έργο δεν έγινε στο γήπεδο ή στο προπονητικό κέντρο από τον επιχειρηματία Κατσαρό, ο οποίος εξέδωσε τιμολόγια για έργα που δεν έγιναν και εισέπραξε τις επιταγές χωρίς νόμιμη αιτία και σε βλάβη της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η δίκη του Μάκη Ψωμιάδη και των συγκατηγορουμένων του για υπεξαίρεση των επιταγών της «Alpha Ψηφιακή Σύνθεση» και τα «έργα Κατσαρού» συνεχίζεται στο Β' Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου.

Την ίδια στιγμή οδηγείτο στο κρατητήριο κι από εκεί στον ανακριτή ο Θωμάς Μαύρος για απλήρωτο ΦΠΑ της ΠΑΕ ΑΕΚ...

Στο ίδιο τσουβάλι; Στο ίδιο τσουβάλι;

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

1 σχόλιο

1 Ο/Η AEKARA έγραψε: (πριν 6 έτη)
Συνεχίζεται η ίδια και η ίδια κακόγουστη φάρσα με ένα σίγουρο. Ο κάθε απατεώνας Ψωμιάδης να επιβιώνει μέσα σ' αυτόν τον δικαστικό κυκεώνα. Ολοι θυμόμαστε που τον συλλάβανε μετά από πολύμηνη αναζήτηση και ένας εισαγγελέας τον άφησε ελεύθερο, με περιοριστικούς όρους, και μετά τον ψάχνανε για πολλούς μήνες και τον βρήκαν στα Σκόπια. Για αυτόν τον ΑΞΙΟ και ΙΚΑΝΟ (!!) εισαγγελικό λειτουργό, αλήθεια, δεν κινήθηκε καμία διαδικασία ελέγχου να μάθουμε και εμείς οι αδαείς πως ακριβώς σκέφτηκε;;;
Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 1

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Δίκη ΑΕΚ
Υπεξαίρεση
ΑΕΚ
Δικαστικό ρεπορτάζ
Για το ίδιο θέμα
Θεός κι αν είναι...
Άλλα θέματα στην κατηγορία Ελλάδα της έντυπης έκδοσης
Τοπική Αυτοδιοίκηση
Α-κινητικότητα λόγω δημοτικών
Δάσκαλος έβαλε τα παιδιά να χαστουκίσουν συμμαθητή τους!
Τρομοκρατία
Ενα εκατομμύριο το κεφάλι για Ξηρό, Μαζιώτη, Ρούπα
Κινητικότητα Χριστόδουλου στον Κορυδαλλό από πτέρυγα σε πτέρυγα
«Μαρκάρουν» συγγενείς του Ξηρού περιμένοντας την «απάντησή» του
Θεοφίλου: Σκευωρία η εμπλοκή μου στη ληστεία
Σωφρονιστικό σύστημα
Ολοι μέσα!
Δικαστικό ρεπορτάζ
Από τον ανακριτή στο ακροατήριο άδειασαν... οι τσάντες
Δήμος Αθηναίων
Και ηλεκτρονικά ο Δήμος Αθηναίων
Θεσσαλονίκη
Υπόλογοι οι εφοριακοί για 7,5 εκατ. ευρώ που δεν αποδόθηκαν από το δήμο
Σε 40 ημέρες η απόφαση για την έκδοση των δύο Τούρκων
Εργασιακά θέματα
Ολη η Αριστερά για τα εργασιακά δικαιώματα, πλην του ΚΚΕ
Υγεία
Στάση οι γιατροί για τις περικοπές στην Υγεία
Ανθρώπινα
«Ζωγραφική, το προσωπικό μου παραμύθι»
Της αγάπης