Έντυπη Έκδοση

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ - ΙΩΑΝΝΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

«Δεν θέλω να είμαι αθώα»

Ως ηθοποιός πήρε το βάπτισμα του πυρός στο πλευρό του δασκάλου της, Γιώργου Κιμούλη, στο Φεστιβάλ Επιδαύρου, ενώ λίγο αργότερα είχε και μικρή συμμετοχή στην ταινία «Μια μέλισσα τον Αύγουστο» του Θοδωρή Αθερίδη. Αν και η πρώτη της επαφή με την τηλεόραση έγινε με το σίριαλ «Δεληγιάννειο παρθεναγωγείο», το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε καλύτερα την Ιωάννα Ασημακοπούλου φέτος, από το ρόλο της Τζούλιας στην καθημερινή σειρά «Λόλα» του ΑΝΤ1.

Πλήρες θέμα...

 • Τηλεόραση

  • ΗΠΑ εναντίον Ευρώπης σημειώσατε Χ
   Η εποχή όπου η TV της Γηραιάς Ηπείρου κατακλυζόταν από αμερικανικές παραγωγές έχει περάσει. Οι Ευρωπαίοι μείωσαν τις εισαγωγές και με ατού τα ριάλιτι ισορρόπησαν το ισοζύγιο με την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.
  • ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ Η κρίση χτύπησε και τα σίριαλ
   Από 25 σίριαλ την προηγούμενη και περισσότερα από 40 τη σεζόν 2007/2008, οι ιθύνοντες των τηλεοπτικών σταθμών, μετά τις περικοπές στον ενημερωτικό τομέα, ψαλιδίζουν τώρα και την ψυχαγωγία.
 • Άλλες ειδήσεις

  • Τα πάχη, τα κάλλη
   Εξυπνη, παθιασμένη, προσγειωμένη και στρουμπουλή! Δεν ξέρω για εσάς, αλλά ο κύριος Λουκ Κόνλεϊ κάπως έτσι τη θέλει τη γυναίκα της ζωής του. Και σπεύδει να την αναζητήσει όχι μέσω γραφείου συνοικεσίων, αλλά διά της τηλεοπτικής οδού: