Έντυπη Έκδοση

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Μπακογιάννης για Καρπενήσι

Από τη Μονή της Παναγίας της Προυσιώτισσας εξήγγειλε την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Καρπενησίου ο Κώστας Μπακογιάννης
Δεν απευθύνθηκε δημόσια στη Ν.Δ., αλλά ήλθε σε επαφή με τοπικά στελέχη. Η Ρηγίλλης προσανατολίζεται στη στήριξή του λόγω και του πατέρα του Παύλου.

Πλήρες θέμα...

Για το ίδιο θέμα

 • Εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση

  • Κομματική πειθαρχία επιβάλλει ο Σαμαράς για περιφέρειες, μεγάλους δήμους
   Την εκπόνηση της οικονομικής στρατηγικής της Ν.Δ. αναλαμβάνει ο Στ. Δήμας Ολομέτωπη επίθεση κατά του «Μνημονίου 2» και των «εξαπτέρυγων» του ΠΑΣΟΚ που το στηρίζουν αρχίζει από σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς, επιστρατεύοντας και τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Σταύρο Δήμα. Στο στόχαστρό του βάζει εκτός από την κυβέρνηση την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Γιώργο Καρατζαφέρη.
  • ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Περιμένουν πρωτοβουλίες μελών του ΠΑΣΟΚ
   Ενα σοσιαλιστή όπως τον Α. Μητρόπουλο θέλουν στον ΣΥΝ, αλλά αν δεν βρεθεί, μπορεί να επιλέξουν τον Δ. Παπαδημούλη Τις εξελίξεις στον χώρο των στελεχών του ΠΑΣΟΚ που διαφωνούν με την εφαρμογή του περίφημου Μνημονίου, αναμένουν στον ΣΥΝ και στον ΣΥΡΙΖΑ για να ανακοινώσουν τους υποψηφίους που θα στηρίξουν στις περιφέρειες. Εχοντας δώσει πολιτικό τόνο στις εκλογές του Νοεμβρίου στον ΣΥΝ και στον ΣΥΡΙΖΑ διεκδικούν την αποδοκιμασία της πολιτικής της κυβέρνησης, χαρακτηρίζοντάς την «αδιέξοδη και αντικοινωνική».
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΟΙ ΕΜΠΛΟΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ Αρχισαν τα όργανα...
   Πονοκέφαλος για τον Κ. Γκιουλέκα, το ψηφοδέλτιο. Για τον Γ. Μπουτάρη, η... διαπαραταξιακή Πλησιάζει η ώρα των αποφάσεων για τις υποψηφιότητες στον Δήμο Θεσσαλονίκης και αρχίζουν τα όργανα κυριολεκτικά και μεταφορικά. Στη Ν.Δ. ο Κώστας Γκιουλέκας έλυσε το πρόβλημα της υποψηφιότητας, αλλά ο πονοκέφαλος είναι η συγκρότηση του ψηφοδελτίου, η αναλογία νέων-παλιών και η ισορροπία τρόμου με τα έργα και τις ημέρες των διοικήσεων Παπαγεωργόπουλου.
  • Με «Μαρίνο Αντύπα» πάει για δήμαρχος Κιλελέρ ο Κοκκινούλης
   Θ. Κοκκινούλης: Απορρίπτω τη στήριξη των πολιτικών κομμάτων... Την πρόθεσή του να κατέλθει στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος του Δήμου Κιλελέρ ανακοίνωσε την Παρασκευή ο πρόεδρος της ΕΑΣ Λάρισας και γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής της Ν.Δ., Θανάσης Κοκκινούλης.
  • «Ακηδεμόνευτη τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση»
   Την πρωτοβουλία της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών του Λεκανοπεδίου Αττικής, για τη συγκρότηση Ανεξάρτητου Αυτοδιοικητικού Κινήματος σε κάθε δήμο, χαιρετίζει και στηρίζει ο Πολιτικός και Κοινωνικός Σύνδεσμος «Ο Νικόλαος Ζορμπάς» τονίζοντας: «Είναι ώρα για ακηδεμόνευτη τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση, απαλλαγμένη από κομματικούς εναγκαλισμούς, από κεντρικούς πατερναλισμούς και ανεπίτρεπτους ηγεμονισμούς.
 • Κυβέρνηση εν όψει ΔΕΘ

  • ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΡΥΘΜΟΥΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝ ΟΨΕΙ ΔΕΘ Μαγειρείο για περιφερειάρχες, ανασχηματισμό
   Εισήγηση ξένων εμπειρογνωμόνων για τη δομή και τη σύνθεση του πρωθυπουργικού γραφείου έχει στα χέρια του ο Χ. Παμπούκης και αυτό ενδεχομένως να παίξει ρόλο στον επερχόμενο ανασχηματισμό Σε φθινοπωρινούς ρυθμούς μπαίνει από σήμερα η κυβέρνηση, εν όψει της ΔΕΘ, αλλά και της ανακοίνωσης των υποψήφιων περιφερειαρχών και του ενδεχόμενου ανασχηματισμού της. Ολες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι η ανακοίνωση των υποψήφιων περιφερειαρχών θα γίνει στις 5 Σεπτεμβρίου, την τρίτη μέρα της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος, από τον ίδιο τον Γ. Παπανδρέου.
 • Για το μνημόνιο

  • ΣΥΝ: Η πολιτική του Μνημονίου έχει αποτύχει
   Η εφαρμογή του Μνημονίου και τα έως τώρα αποτελέσματά του δείχνουν ότι η πολιτική του έχει αποτύχει πλήρως, σύμφωνα με τον ΣΥΝ, που τόσο σε ανακοίνωσή του όσο και με δηλώσεις στελεχών του προβλέπει ότι θα υπάρξουν νέα οικονομικά μέτρα.
  • ΚΚΕ: Τα μέτρα δεν έχουν τέλος
   «Απόδειξη» ότι τα μέτρα εις βάρος των εργαζομένων «δεν έχουν τέλος», είναι σύμφωνα με το ΚΚΕ η λεγόμενη «επικαιροποίηση» του Μνημονίου.
 • Κύπρος

  • Ο ΓΛΑΥΚΟΣ ΚΛΗΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ «Ο Σημίτης δεν ήθελε στην Κύπρο τους S-300»
   Οι ρωσικής παραγωγής αντιαεροπορικοί πύραυλοι που κατέληξαν στην Κρήτη αντί για την Κύπρο Ο πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης σε συνέντευξή του εφ' όλης της ύλης στον ΑΝΤΕΝΝΑ Κύπρου επέρριψε την ευθύνη για τη μη μεταφορά στην Κύπρο των ρωσικών πυραύλων S-300 στην τότε κυβέρνηση Σημίτη, η οποία, είπε, δεν ήθελε μεταφορά των πυραύλων στην Κύπρο αλλά στην Κρήτη, λόγω έντονων τουρκικών αντιδράσεων.
 • Άλλες ειδήσεις