Έντυπη Έκδοση

Πάρτε τα παγκάκια στα χέρια σας

Οσοι θέλετε να γεμίσει η Αθήνα με τα παγκάκια της επιλογής σας, δεν έχετε παρά να λάβετε μέρος σε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό.

Εως 6 Απριλίου μπορείτε να καταθέσετε τις προτάσεις σας στην ιστοσελίδα www.athensbenchmark.com. Δεν χρειάζεται να είστε καλλιτέχνης ή σχεδιαστής, ο διαγωνισμός απευθύνεται και σε ερασιτέχνες.

Είναι μια πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων και του Διεθνούς μη κυβερνητικού δικτύου «Ο κόσμος της Αθήνας». Η επιτροπή που θα κρίνει τα νέα παγκάκια αλλά και το Παγκάκι του Μέλλοντος -χωρίς κανένα περιορισμό τεχνικής προδιαγραφής- αποτελείται από τους: Θεανώ Διολή, Δάφνη Ζουμπουλάκη, Τατιάνα Καραπαναγιώτη, Κατερίνα Κατσαμπέ, Ανδρέα Κούρκουλα, Σέργιο Φωτιάδη, Μαρία Χούκλη.

Οι τρεις καλύτερες προτάσεις θα αποζημιωθούν με χρηματικά έπαθλα, ενώ μία από αυτές θα παραχθεί μαζικά, ώστε να... επιπλωθεί η πόλη. Οι 50 πιο δημοφιλείς θα εκτεθούν στην Τεχνόπολη (26 Απριλίου έως 9 Μαΐου).

Ο Δήμος Αθηναίων καλεί μαθητές και πολίτες να συμμετάσχουν τον Μάιο στο εθελοντικό πρόγραμμα του Athens Bench Mark. Παρέα με ειδικούς και τεχνικούς, θα συντηρήσουν τα ήδη υπάρχοντα παγκάκια.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Εικαστικά
Άλλα θέματα στην κατηγορία Τέχνες & Πολιτισμός της έντυπης έκδοσης
Θέατρο
Το Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας σε σινεμά της γειτονιάς σας
Συνέντευξη: Περικλής Χούρσογλου
Τα μπλουζ της... διαχείρισης
Δήμος Αθηναίων
Πάρτε τα παγκάκια στα χέρια σας
Μουσική
Ενα διονυσιακό ρέκβιεμ
Φλεγόμενο μπλουζ ροκ στο ΑΝ
Μισέλ Πλασόν, ο πρέσβης της γαλλικής μουσικής
Το Vintage του Βασιλικού στο «Μικρό Παλλάς»
Συνέντευξη: Constantin Xenakis
Ζω πολλούς πολιτισμούς ταυτόχρονα, αλλά εκφράζω το σήμερα
Κριτική κινηματογράφου
Μυστήριο και τρόμος με υπογραφή «Σκορσέζε»