Έντυπη Έκδοση

Τους χωρίζουν ένα εκατ. ευρώ

Εντονες διακυμάνσεις έχουν σημειωθεί στην υπόθεση του Σαμπού Γιαταμπαρέ. Αρχικά, ο Ολυμπιακός ήταν πολύ ζεστός για την απόκτηση του κεντρικού μέσου από το Μάλι και κατέθεσε προσφορά ύψους 1.500.000 ευρώ στην Μπαστιά, την οποία δεν αποδέχτηκε η διοίκηση του γαλλικού συλλόγου.

 Οι «ερυθρόλευκοι» δεν επανήλθαν με βελτιωμένη πρόταση, πάγωσαν για λίγες ημέρες την περίπτωση του 24χρονου διεθνούς ποδοσφαιριστή και προχώρησαν σε επαφές και με άλλους αμυντικούς χαφ.

Οι εκπρόσωποι της ομάδας της Κορσικής, παρ' όλο που έλεγαν τις προηγούμενες ημέρες πως δεν παραχωρείται ο ποδοσφαιριστής, χθες έκαναν στροφή 180 μοιρών. «Λέμε ότι κανένας παίκτης δεν είναι προς παραχώρηση, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν είσαι σίγουρος, διότι μπορεί να προκύψει μια προσφορά», δήλωσε ο πρόεδρος της Μπαστιά Πιέρ-Μαρί Ζερονιμί (δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα «corsematin.com»). «Μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου κανένας πρόεδρος δεν μπορεί να πει ότι αυτός ή εκείνος ο παίκτης δεν πωλείται.

Ο Σαμπού Γιαταμπαρέ είναι προς πώληση, αλλά με μια συγκεκριμένη τιμή. Ο Ολυμπιακός κατέθεσε προσφορά 1.500.000 ευρώ, αλλά είναι πολύ μακριά από αυτό που ζητήσαμε» συμπλήρωσε. Πόσο μακριά; Ενα εκατομμύριο ευρώ. Διότι, όπως επισημαίνουν γαλλικά ΜΜΕ, η Μπαστιά θέλει ένα ποσό γύρω στα 2.500.000 ευρώ.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Στη στήλη
Αθλητικά παρασκήνια
Άλλα θέματα στην κατηγορία Αθλητισμός της έντυπης έκδοσης
Δικαστικό ρεπορτάζ
Εντεκάδα στο εδώλιο
Ποδόσφαιρο
Πιέζουν για Πράνιτς οι «πράσινοι»
Ζητείται δίδυμο
Επαφές για επιτελικό, χάνουν Λίνο στον ΠΑΟΚ
Σέντρα στην Ιταλία
Ξανά Ραούλ Μαδρίτης
Ο Αγρίτης στην Καλλονή
Στον Μπέιλ τα σκήπτρα του πιο ακριβοπληρωμένου