Έντυπη Έκδοση

ΣΕ ΔΙΠΛΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΜΙΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ

«Διυλίζουν» τις εκπτώσεις ΕΝΦΙΑ

Οσοι δικαιούνται έκπτωση αλλά δεν την έχουν λάβει πρέπει να απευθυνθούν στον έφορο
Ταλαιπωρίας συνέχεια για όσους δικαιούνται εκπτώσεις και απαλλαγές από τον ΕΝΦΙΑ. Το υπουργείο Οικονομικών, ακολουθώντας τακτική που μάλλον παραπέμπει σε τιμωρία και όχι σε διευκόλυνση, ετοιμάζεται να προχωρήσει σε διπλή εκκαθάριση του φόρου, μία εντός του Οκτωβρίου και μία τον Δεκέμβριο.

Πλήρες θέμα...

 • ΣΕΑΑ/ΚΤΕΟ

  • ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ «Γερασμένο 1 στα 4 φορτηγά»
   Ανεξέλεγκτα τα ΚΤΕΟ. Οσοι έλεγχοι διενεργούνται αφορούν ζητήματα «ρουτίνας» Πολλά ΚΤΕΟ «διευκολύνουν» τους ελέγχους, ακόμα και εξ αποστάσεως, λέει ο ΣΕΑΑ Ακόμα και οι εισαγωγείς αυτοκινήτου διαμαρτύρονται για την... αναρχία στους ελληνικούς δρόμους. Ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ) υποστηρίζει ότι, εάν και συνεχώς επαναλαμβάνονται πολύνεκρα δυστυχήματα, στα οποία εμπλέκονται βαρέα οχήματα και παρ' όλο που οι αρμόδιοι φορείς προβαίνουν σε εξαγγελίες ελαχιστοποίησης του φαινομένου, αυτό που επικρατεί είναι η πλήρης ασυδοσία.
 • Τουρισμός

  • Τουρισμός: Φοβίζει περισσότερο ο Εμπολα
   Μνημόνιο κατανόησης με παρευξείνιες χώρες. Το στοίχημα της βίζας Με Μνημόνιο Κατανόησης φεύγουν στις αποσκευές τους οι αξιωματούχοι των παρευξείνιων χωρών κι όχι μόνο, για τον Τουρισμό, σημαδοτοδώντας μια νέα αρχή στις προσπάθειες για τη βελτίωση της κατάστασης στην έκδοση ταξιδιωτικής βίζας, εξαιτίας της Συνθήκης Σένγκεν και της έντασης που επικρατεί στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.
 • ΕΚΤ

  • ΕΥΛΟΓΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ Stress tests με χροιά πολιτικής
   Ατενίζοντας τις νέες πολιτικές ισορροπίες της ΕΚΤ, από το νέο κτήριό της στη Φρανκφούρτη Η Alpha Bank περνά τα stress tests της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) χωρίς να απαιτηθούν πρόσθετα κεφάλαια, υποστήριζε χθες το απόγευμα το Reuters.
 • Εξαγωγές

  • Πρώτο φορτίο με δαμάσκηνα στην Ινδία
   Το πρώτο φορτίο με νωπά δαμάσκηνα με ειδική άδεια εισαγωγής από τη χώρα μας αναχώρησε χθες για την αγορά της Ινδίας. Η εξέλιξη αυτή χαιρετίστηκε χθες από τους Ελληνες εξαγωγείς, αφού είναι η πρώτη ουσιαστική κίνηση για κάλυψη του μεγάλου κενού που άφησε η ρωσική αγορά λόγω των σκληρών μέτρων της Ε.Ε. και του εμπάργκο που ακολούθησε από τη Ρωσία.