Έντυπη Έκδοση

Αυτόπτης μάρτυρας

Ολα τα αλέθει ο μύλος της Ιστορίας

Με τίτλο «Η Ιστορία μου - Οι Ρομανόφ» ξεκίνησε στη Μόσχα έκθεση-αφιέρωμα στα 400 χρόνια από την ίδρυση της αυτοκρατορικής δυναστείας. Οταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, επιστρατεύεται η εικόνα των μεγαλείων του ένδοξου παρελθόντος. Σάμπως θυμάται και κάποιος πώς ζούσαν τότε;

Προσοχή στο γορίλα

Ο 12χρονος Κιμπαλί γεννήθηκε στη Γαλλία αλλά τον «μετακόμισαν» στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας για να συμμετάσχει σε ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής με τις θηλυκές Μπέλι και Τζοχάρι. Μα γιατί κάνει έτσι; Τόσο άσχημες είναι;

Ποιος είναι αυτός δίπλα στη Φραντσέσκα;

Δεν είναι η καλύτερη εποχή για τον Μπερλουσκόνι. Μάλλον δεν περνάει πια η μπογιά του -και όχι μόνο αυτή των μαλλιών του. Ενώ περιμένει την απόφαση του δικαστηρίου στις 27 Νοεμβρίου, για το αν θα εκπέσει από το αξίωμα του γερουσιαστή, η κεντροδεξιά πτέρυγα του κόμματός του αποχώρησε, για να φτιάξει νέο σχηματισμό, εξακολουθώντας να στηρίζει την κυβέρνηση Λέτα. Τελευταίο, αλλά όχι ασήμαντο: η φίλη του, Φραντσέσκα Πασκάλε, βρίσκει πιο ενδιαφέρον να κοιτάζει το φακό, παρά τον «καβαλιέρε».

Εγώ (και) το ρομπότ

Δεν είναι εικόνα από κινηματογραφική εκδοχή βιβλίου του Ασίμοφ. Είναι ο ηθοποιός Κεν Ματσουντάιρα ντυμένος ρομπότ και το ανδροειδές ομοίωμά του, που κατασκευάστηκε για τις ανάγκες διαφημιστικής καμπάνιας ιαπωνικής εταιρείας τηλεπικοινωνιών. Μια καλή ιδέα και για να στέλνουν κάποιοι τα αντίγραφά τους στη δουλειά. Μπορεί να μην καταλάβει κανείς τη διαφορά!

Ερχεται η βοήθεια!

Χωρικοί στην Παστράνα των Φιλιππίνων τρέχουν για τρόφιμα που ήρθαν από τον ουρανό. Ο ΟΗΕ έχει υποσχεθεί βοήθεια 1 δισ. δολαρίων στις πληγείσες περιοχές.

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

Κανένα σχόλιο

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 0

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Διεθνή
Με λέξεις-κλειδιά
Ματιές στον κόσμο
Φωτογραφία
Άλλα θέματα στην κατηγορία Διεθνή της έντυπης έκδοσης
Ισπανία
Το νέο κόμμα
Χιλή
Μία χώρα, δύο γυναίκες, δύο κόσμοι αντίπαλοι
Η γιατρός που θέλει να «γιατρέψει» την οικονομία
Στράφηκε στην πολιτική γιατί απέτυχε στο πιάνο
Λιβύη
Οι... «Φρανκενστάιν» της Λιβύης
ΗΠΑ
Οι Occupy Wall Street ξαναχτυπούν ως Strike Debt
Ιταλία
Το «Φόρτσα Ιτάλια» μαμή της «Νέας Κεντροδεξιάς»
Ματιές στον κόσμο
Αυτόπτης μάρτυρας