Έντυπη Έκδοση

Πρωτιά για μια ελληνική εικόνα

Η φωτογραφία του Πρωτογερίδη που έκανε σουξέ στο istockphoto και (κάτω) ο φωτογράφος όπως επεξεργάστηκε ο ίδιος τον εαυτό του.
Αναμφιβόλως ερεθίζεται η περιέργειά σου, όταν διαβάζεις ότι ένας Ελληνας πρωτεύει σε κάποιον τομέα. Βλέπε για παράδειγμα τον Κωνσταντίνο Πρωτογερίδη, που αναδείχθηκε πρωταθλητής στα «κατεβάσματα» του φωτογραφικού αρχείου «istockphoto» το τελευταίο εξάμηνο. Αυτό μας κάνει 3.411 downloads για το ενσταντανέ του με τίτλο «Tree in palm of hand» (ελληνιστί «Δέντρο στην παλάμη του χεριού»), αναδεικνύοντάς το νούμερο ένα στον σχετικό κατάλογο. Οχι κι άσχημα για μια δουλειά που την κάνεις απ' το γραφείο σου στην Αθήνα και βρίσκει παγκόσμια ανταπόκριση.

Πλήρες θέμα...

  • Προτιμήσεις οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων

    • Ενημέρωση με οπαδικά κριτήρια
      Κανονικά εγώ ως Παναθηναϊκός στον χθεσινό τελικό του κυπέλλου έπρεπε να υποστηρίζω το τριφύλλι. Ως δημοσιογράφος ωστόσο της «Ελευθεροτυπίας», πώς θα μπορούσα να γυρίσω την πλάτη στον Αρη τη στιγμή που οι οπαδοί του έχουν πρώτη στην καρδιά τους την εφημερίδα μας; Οπότε, όποιος και να κέρδισε χθες το βράδυ, μάλλον ευχαριστημένος πρέπει να είμαι!