Έντυπη Έκδοση

Ειδήσεις από την αυτοκινητοβιομηχανία

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ Εκθεση Αυτοκινήτου «στη φτωχή χώρα με τους πλούσιους κατοίκους».

Η τολμηρή απόφαση πάρθηκε από τις εταιρείες Expa, Future Promotions, Infotainment και Σ. Τσομώκος . Η «Εκθεση Αυτοκινήτου AUTO SHOW 2010» θα διεξαχθεί από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 7 Νοεμβρίου. Οι διοργανωτές επέλεξαν το νέο εκθεσιακό χώρο Athens Metropolitan expc, δίπλα στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Να θυμήσουμε ότι είχε προηγηθεί η ανακοίνωση για το «Σαλόνι αυτοκινήτου της Αθήνας 2010» από τις 23-31 Οκτωβρίου στο πρώην Ανατολικό Αεροδρόμιο.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ το λανσάρισμα του Citroen DS3 και στην ελληνική αγορά. Το μοντέλο, που αναμένεται να συμβάλει στην αύξηση του μεριδίου της μάρκας στην αγορά, διακρίνεται για τα δυναμικά στοιχεία του. Διατίθεται με ολοκληρωμένη γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, προδιαγραφών Euro 5, διάφορα επίπεδα εξοπλισμού, νέα εξωτερικά χρώματα και πολλές επιλογές στην εξωτερική και εσωτερική διακόσμηση. Τιμές: 1,4 VTi 95 ίππων Chic 15.700 ευρώ, 1,6 VTi 120 So Chic 17.900 και 1,6 ΤΗΡ 156 Sport Chic 20.200 ευρώ.

ΤΟ LANCIA YPSILON διατίθεται σε μια νέα έκδοση ELLE. Είναι ο καρπός συνεργασίας μεταξύ της μάρκας και του γνωστού γυναικείου περιοδικού. Ο εξοπλισμός είναι πλήρης και προέρχεται από την πολυτελή έκδοση Platino. Οι Ιταλοί δημιούργησαν νέους χρωματικούς συνδυασμούς, vintage διχρωμία ματ λευκού και παστέλ μαύρου, καθώς και ένα εντυπωσιακό μεταλλικό ροζ. Διατίθεται μόνο με κινητήρα βενζίνης 1,4 16v 95 ίππων. Από 15.500 ευρώ.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αυτοκίνητο
Άλλα θέματα στην κατηγορία Αυτοκίνητο της έντυπης έκδοσης
Honda CR-Ζ
Και υβριδικό, και σπορ
Toyota
Οι πωλήσεις έπιασαν ξανά κορυφή
Άλλες ειδήσεις
Ειδήσεις από την αυτοκινητοβιομηχανία