Έντυπη Έκδοση

Παπαγαλάκια, βαρβαρότητες, δημοσκοπήσεις

Αλλη μια δημοσκόπηση για τις ευρωεκλογές, τα παπαγαλάκια, η βαρβαρότητα, το φάντασμα της αποχής, οι αντιθέσεις και τα συνθήματα των κομμάτων είναι τα θέματα με τα οποία ασχολούνται απόψε τρεις εκπομπές.

** Στην «Ανατροπή» (ΜΕΓΚΑ, 23.55) ο Γιάννης Πρετεντέρης παρουσιάζει ακόμα μια δημοσκόπηση της GPO έχοντας δίπλα του τον πρόεδρο της εταιρείας Τάκη Θεοδωρικάκο αλλά και τον εκλογικό αναλυτή Ηλία Νικολακόπουλο. Για το ρόλο που θα παίξουν στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος στις ευρωεκλογές οι Οικολόγοι Πράσινοι, τα ενδιαφέροντα των Ελλήνων και τα κριτήρια με τα οποία θα ψηφίσουν μιλούν οι Ευριπίδης Στυλιανίδης (υπουργός Μεταφορών), Μαρία Δαμανάκη (βουλευτής ΠΑΣΟΚ), Νικήτας Κακλαμάνης (δήμαρχος Αθηναίων), Νίκος Χουντής (επικεφαλής ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ), Νίκη Τζαβέλλα (επικεφαλής ευρωψηφοδελτίου ΛΑΟΣ) και Αντώνης Καφετζόπουλος (υποψήφιος ευρωβουλευτής Οικολόγων Πράσινων). Σε ζωντανή σύνδεση σχολιάζει τη δημοσκόπηση και ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας.

* Νωρίτερα, ο Γιάννης Πολίτης στο «Προσκήνιο» (ΝΕΤ, 22.00) ανοίγει το θέμα με τα «παπαγαλάκια και τη βαρβαρότητα». Για το φάντασμα της αποχής και τη «μαύρη τρύπα» των γκάλοπ συζητούν οι Προκόπης Παυλόπουλος (υπουργός Εσωτερικών), Αννα Διαμαντοπούλου (βουλευτής ΠΑΣΟΚ), Μάκης Μαΐλης (υπεύθυνος γραφείου Τύπου ΚΚΕ), Δημήτρης Παπαδημούλης (ευρωβουλετής ΣΥΡΙΖΑ), Θανάσης Πλεύρης (βουλευτής και υποψήφιος ευρωβουλευτής ΛΑΟΣ) και ο πολιτικός αναλυτής Δημήτρης Μαύρος.

* Στο ρυθμό των ευρωεκλογών κινείται και ο Νίκος Χατζηνικολάου που στην εκπομπή του «Πρόσωπο με πρόσωπο» (Alter, 21.00) ασχολείται με τις θέσεις, τις αντιθέσεις, τα επιχειρήματα, τα συνθήματα, τα διλήμματα και τα διαφημιστικά σποτ των κομμάτων. Συζητά με τους επικεφαλής των ευρωψηφοδελτίων Μαριέττα Γιαννάκου (Ν.Δ.) και Γιώργο Παπακωνσταντίνου ((ΠΑΣΟΚ), τους βουλευτές Σπύρο Χαλβατζή (ΚΚΕ), Γιάννη Δραγασάκη (ΣΥΡΙΖΑ), Κυριάκο Βελόπουλο (ΛΑΟΣ), τον επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου των Οικολόγων Πράσινων Μιχάλη Τρεμόπουλο και τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του κόμματος Δράση Βασίλη Κοντογιαννόπουλο.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ)
Σχετικά θέματα: Τηλεόραση
Γέλιο χωρίς σύνορα
Άλλα θέματα στην κατηγορία Τέχνες & Πολιτισμός της έντυπης έκδοσης
62ο Φεστιβάλ των Κανών
Δαγκωτό στο ελληνικό σινεμά
Παραμύθια και Ιστορία
Η Ιπέρ το έδωσε στον Χάνεκε
Art Athina
Η μικρή Βασιλεία στο Φάληρο
Αλέξανδρος Αργυρίου
Κριτικός αλλά και μάρτυρας της λογοτεχνίας
Αρχιτεκτονική
Το δίδαγμα του πέτρινου τοίχου
Θέατρο
Το βαθύ κράτος και η Αναγνωστάκη
Κώστας Σφήκας
Ο ποιητής της κινηματογραφικής αλληγορίας
Μουσείο της Χαιρώνειας
Το μικρό μουσείο στο λιβάδι
Τηλεόραση
Γέλιο χωρίς σύνορα
Παπαγαλάκια, βαρβαρότητες, δημοσκοπήσεις