Έντυπη Έκδοση

Στο αρχείο η καταγγελία Ντενίση για «Αλ Τσαντίρι»

Βρήκε τα θεμιτά όρια της σάτιρας και φιλοδώρησε τον ΑΝΤ1 με 15.000 ευρώ , για συγκεκαλυμμένη διαφήμιση. Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλέορασης (ΕΣΡ) έβαλε, χθες, στο αρχείο την καταγγελία της Μιμής Ντενίση για προσβολή της προσωπικότητάς της στην εκπομπή «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», τον Δεκέμβριο του 2010.

Το συμβούλιο έκρινε, όπως είπε ο πρόεδρος της Αρχής Ι. Λασκαρίδης, ότι η μίμηση της γνωστής ηθοποιού στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, από τον κωμικό Τάκη Ζαχαράτο, «δεν έχει υπερβεί τα θεμιτά όρια της σάτιρας».

Στο μεταξύ, η ανεξάρτητη Αρχή επέβαλε πρόστιμο 15.000 ευρώ (μειοψήφησε η Ε. Δεμίρη για 30.000 ευρώ ) στον ΑΝΤ1, για συγκεκαλυμμένη διαφήμιση δύο ξενοδοχείων και μιας επιχείρησης ρούχων, στην εκπομπή «Next top Model» (στις 27/10/10, 30/10/10 και 1/11/10) και 3.000 ευρώ στο Ράδιο «Νταλκάς» του νομού Ευβοίας, καθώς δεν είχε, όπως όφειλε, ενημερωτικό πρόγραμμα πέραν ενός μονόλεπτου δελτίου ειδήσεων σε τίτλους.

Επίσης, το ΕΣΡ ενέκρινε τη μεταβίβαση 23.750 μετοχών του «Smart TV» νομού Αττικής, νυν «MTV», από την εταιρεία «Dunsford Holdings LTD», συμφερόντων Βίκτωρα Ρέστη, στη «Normanby Enterprises LTD», συμφερόντων Αλεξάνδρας Καπελεντζή, έναντι 151.000 ευρώ με το μετοχικό κεφάλαιο του τηλεοπτικού σταθμού να διαμορφώνεται πλέον ως εξής: «Dunsford Holdings LTD» 84,85%, «Normanby Enterprises LTD» 7,1% και «Ειδησεοφωνική Ελλάς» 8,1%.

Ενέκρινε επίσης τη μεταβίβαση μετοχών του «Klik FM» του νομού Ηρακλείου, αξίας 5.000 ευρώ , ενώ απέρριψε την αίτηση θεραπείας του ραδιοφωνικού σταθμού «Status» για παράνομη δικτύωση.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Τηλεόραση
Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ)
Άλλα θέματα στην κατηγορία Τέχνες & Πολιτισμός της έντυπης έκδοσης
«Ειρηνική κατάληψη» στο Υπουργείο Πολιτισμού
«Φτάνει το θέατρο του παραλόγου»
Εικαστικά
Βαρώτσος στην Ελβετία
Σαν τους αλαφροΐσκιωτους που περνούν και χάνονται
Θέατρο
Εν αρχή ην η κίνηση
Μουσική
Συναυλία για το Μακεδονικό Μουσείο
Λογοτεχνία
Ιδαίου Αντρου άδυτα
Εντγκάρ Μορέν
«Ο πολιτισμός παράγει βαρβαρότητα»
Τηλεόραση
Το αντίο της Οπρα
Εκλεισε με 64,6%
ΜΜΕ
Στο αρχείο η καταγγελία Ντενίση για «Αλ Τσαντίρι»