Έντυπη Έκδοση

Ο Alpha ποντάρει στις κωμωδίες

Γέλιο στο prime time της νέας σεζόν για το κανάλι της Κάντζας

Μας τα έδειχνε προχθές τα νούμερα της περασμένης σεζόν ο Γιάννης Λάτσιος και δύο πράγματα ήταν εμφανή. Πρώτον, η σαφής άνοδος του Antenna σε συνολικό επίπεδο και, δεύτερον, ότι τη μάχη του prime time την κέρδισε ο Alpha. Καθαρά και ξάστερα και άνετα, άνευ αμφιβολιών. Στις ηλικίες από 15 ώς 44 έτη όλα αυτά, τις ηλικίες δηλαδή που ενδιαφέρουν διαφημιστές και διαφημιζόμενους στην Ελλάδα. Γιατί έξω έχουν ήδη αρχίσει να σφυρίζουν σε άλλο σκοπό...

Από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» Από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» Ας μην ψαχνόμαστε όμως με λεπτομέρειες που ενδιαφέρουν λίγο κόσμο. Σημασία έχουν οι αριθμοί, οι οποίοι λένε πάντα την αλήθεια. Και η αλήθεια για τον Alpha ήταν μία και μοναδική. Του βγήκε το ποντάρισμα της «Μουρμούρας», χίλια τα εκατό. Διαβάστε τα στοιχεία της AGB/Nielsen: 29,3% στο σύνολο του κοινού, 36,5% στις ηλικίες από 15 ώς 44 έτη, 42% στις γυναίκες ηλικίας από 25 ώς 34 έτη, 34,8% στους άνδρες με ηλικίες από 35 ώς 44 έτη.

Τόσο καλά, τόσο ανθηρά. Θα ήταν λοιπόν αδύνατον να μην παίξει μπάλα και τη νέα σεζόν η «Μουρμούρα», που θα καλύψει το prime time του Alpha τις Δευτέρες, τις Τρίτες και τις Τετάρτες. Με το γνωστό καστ φυσικά και την απαραίτητη καλή διάθεση, για να προσφέρει γέλιο στα χείλη των τηλεθεατών. Το έχουμε ανάγκη όλοι μας και όλες, και οι τσάκαλοι στο πρόγραμμα του Alpha το αναγνωρίζουν με ευκολία.

Εξ ου και η προώθηση δύο ακόμη κωμικών σειρών που θα γεμίσουν τις άλλες δύο ημέρες στο prime time. Η πρώτη θα φέρει τον τίτλο «Νώντας», ενώ τη δεύτερη θα τη λένε «Το σόι σου». Θα πάνε Πέμπτη και Παρασκευή (δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη η ακριβής ημέρα εκάστου σίριαλ), με φιλοδοξία να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Να τις δούμε όμως μία μία. Ο «Νώντας» δεν θα είναι άλλος από τον Θανάση Τσαλταμπάση, έναν τριαντάρη καθηγητή που ψάχνει να ξαναβρεί το νήμα των σχέσεών του με τα κοντινά του άτομα. Κομβικό ρόλο στην υπόθεση θα παίζει το... πουλί του Νώντα, που θα ανακατεύει πρόσωπα και καταστάσεις. Μη φοβάστε, περί καναρινιού πρόκειται, δεν είναι κάτι χυδαίο ή πρόστυχο. Θυμίζει πάντως λιγάκι το άλλο πτηνό, από το «Κάτω Παρτάλι» - χωρίς το κλουβί, ευτυχώς!

Η δεύτερη σειρά, το «Σόι» δηλαδή, είναι φορμά ισραηλινό που ήδη πουλήθηκε και στην Αμερική. Ο τίτλος μιλάει από μόνος του, μιας και αναφέρεται σε σχέσεις οικογενειακές και καταστάσεις κρίσιμες. Οπως εκείνες που προκύπτουν στο κυριακάτικο τραπέζι της φαμίλιας. Το καστ κλείνει αυτές τις μέρες, αλλά εγγύηση είναι η παρουσία του έμπειρου σκηνοθέτη Νίκου Ζαπατίνα. Τα επεισόδια του σίριαλ θα είναι αυτοτελή, όπως και εκείνα του «Νώντα».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Τηλεόραση
TV & Media
Alpha Τηλεόραση
Σχετικά θέματα: TV & Media
Συγκέντρωση ΠΟΕΣΥ και ΠΟΣΠΕΡΤ
Ζόρια καλοκαιρινά στη ΝΕΡΙΤ
Άλλα θέματα στην κατηγορία Τέχνες & Πολιτισμός της έντυπης έκδοσης
Θέατρο
Ματωμένος γάμος αλά ελληνικά
Μουσική
Αλεξίου αλληλέγγυα στις καθαρίστριες
Εκδηλώσεις/Νησιωτική Ελλάδα
Δροσερές προβολές σε νησιά
Αρχαιολογικοί χώροι
Χωρίς γιατρό λειτουργούσε η Ακρόπολη
Νησιωτική Ελλάδα
Η Ανδρος της Μ. Καραγάτση
Λογοτεχνία
Ενα κορίτσι μεγαλώνει στα χρόνια της Μεταπολίτευσης
TV & Media
Ο Alpha ποντάρει στις κωμωδίες
Συγκέντρωση ΠΟΕΣΥ και ΠΟΣΠΕΡΤ
Ζόρια καλοκαιρινά στη ΝΕΡΙΤ