Έντυπη Έκδοση

Ετοιμος να εισπράξει το στοίχημα

Ο Σαββίδης «έσπρωξε» 1,4 εκατ. ευρώ για να πάρει 15. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ανάσα απ' τους ομίλους και ο πρόεδρος ξέρει πως, ό,τι και αν γίνει, έχει ποντάρει σωστά

Το μεγαλύτερο μπετ του Σαββίδη, ο Στέφενς. Ολα δείχνουν ότι πέτυχε διάνα, ο ΠΑΟΚ βελτιώνεται συνεχώς
Ο ΠΑΟΚ είναι ένα 90λεπτο πριν από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Ιβάν Σαββίδης φαίνεται να κερδίζει το στοίχημα με τον εαυτό του, τους αντιπάλους του, αλλά και με τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ποντάροντας 1,4 εκατ. ευρώ για να πάρει 15!

Πλήρες θέμα...

 • Δικαστικό ρεπορτάζ

  • Στο σκαμνί έπειτα από «φουρτούνες»
   Ο Μάκης Ψωμιάδης, προ διετίας, όταν πρωτοσυνελήφθη. Λίγες ημέρες πριν συνταξιοδοτηθεί, ο εφέτης ειδικός ανακριτής Γιώργος Καλόφωνος έκλεισε ένα σκέλος της πολύκροτης υπόθεσης των «στημένων αγώνων», βασικός πρωταγωνιστής της οποίας δεν είναι άλλος από τον Big Mac, κατά κόσμον Μάκη Ψωμιάδη.
 • Αρση βαρών

  • Η άρση στα χαρακώματα...
   Ο ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ διαψεύδει ότι χτύπησε τον ΝΙΚΟ ΣΚΙΑΔΑ, μιλάει για μάχη παλιού - νέου και υπερασπίζεται όσα έχει κάνει από το 2008 για το άθλημα των δυνατών «Δεν έχω χτυπήσει άνθρωπο στη ζωή μου. Τα μπράτσα που έφτιαξα στον αθλητισμό δεν τα έχω για να βαράω. Είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα;» Ο Πύρρος Δήμας, ο αθλητής που για μια δωδεκαετία «στεκόταν κάτω από την μπάρα», γράφοντας ιστορία με απίστευτες για τα δεδομένα της εποχής διεθνείς διακρίσεις και τέσσερα ολυμπιακά μετάλλια (τρία χρυσά: 1992, 1996, 2000 - ένα χάλκινο: 2004), βάζει τα πράματα στη θέση τους.
 • Ποδόσφαιρο

  • Συζητείται στη Βουλή η εκχώρηση απαιτήσεων της ΑΕΚ στο Δημόσιο
   Το αυγουστιάτικο φεγγάρι δεν φέρνει, φαίνεται, γούρι στον Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος μετά την παραπομπή του σε δίκη για τα «ύποπτα» παιχνίδια και για παράνομο στοιχηματισμό κατά την περίοδο 2008-2011 έχει κι άλλο... μπελά στο κεφάλι του την εβδομάδα που μας έρχεται.