Ελευθεροτυπία - 26/01/2010
Έντυπη Έκδοση
Ελευθεροτυπία, Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010
Στέλιος για Σίδνεϊ
Τα τυπικά απομένουν για την οριστική συμφωνία του Στέλιου Γιαννακόπουλου με τη Σίδνεϊ Ολίμπικ, όπως αναφέρει ο αυστραλιανός Τύπος.
Ο 35χρονος μέσος θα αγωνιστεί αρχικά σε πέντε παιχνίδια και αν τελικά μείνει ικανοποιημένος θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.
Ο πρώην παίκτης της Λάρισας θα εισπράττει, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, 20.000 δολάρια για κάθε παιχνίδι. Μάλιστα, ο προπονητής της ομάδας, Κρις Καλαβάς, τόνισε πως «ψάχνουμε για έναν παίκτη "κράχτη" και από όσους μιλήσαμε ο Στέλιος είναι αυτός που δεν έχει πρόβλημα να έρθει στην ομάδα. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, πέρασε αρκετά χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ, οπότε γνωρίζει καλά την αγγλική γλώσσα. Επίσης είναι πολύ φιλικός τύπος».