Έντυπη Έκδοση

Μικρές ειδήσεις

» Τρεις νέες προτάσεις θα παρουσιάσει η Hyundai στην Εκθεση της Γενεύης.

Η μεγαλύτερη αυτοκινητο-βιομηχανία της Ν. Κορέας προγραμμάτισε την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου μεσαίου μοντέλου της, i40. Σχεδιάστηκε στο ευρωπαϊκό κέντρο έρευνας στη Γερμανία και συνδυάζει τη σύγχρονη τεχνολογία με την υψηλή ποιότητα και τις προσιτές τιμές, αναφέρεται στην ανακοίνωση. Είναι το πρώτο δείγμα της νέας σχεδιαστικής άποψης που υιοθέτησε η εταιρεία. Τόσο η εξωτερική εμφάνιση όσο και η εσωτερική διακόσμηση αντικατοπτρίζουν τη στροφή της μάρκας στις ευρωπαϊκές τάσεις. Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο 2011 και θα υποστηρίζεται από μια βελτιωμένη έκδοση του ασφαλιστικού πακέτου της Hyundai, Five Year Triple Care.

Πανευρωπαϊκή πρεμιέρα για το κουπέ Veloster. Το τρίθυρο μοντέλο φιλοδοξεί να ανταγωνιστεί ακόμη και το VW Scirocco. Εκτός από τη μοντέρνα σχεδίαση του αμαξώματος προβάλλει σαν ισχυρό ατού και τη διάταξη 1+2 θυρών. Στη δεξιά πλευρά διαθέτει δύο πόρτες για την ευκολότερη είσοδο και έξοδο των επιβατών. Ανακοινώθηκε ότι έχει τις χαμηλότερες εκπομπές CO2 στην κατηγορία του, μόλις 132 γραμ./χλμ.

Το πρωτότυπο Curb εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη και μας προϊδεάζει για τη μορφή του νέου Urban Activity Vehicle (UAV) με χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στους Ευρωπαίους καταναλωτές. Θέτει τις βάσεις για την εφαρμογή της μελλοντικής τηλεματικής τεχνολογίας Blue Link.

Επίσης, η Hyundai θα παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις του οικολογικού της προγράμματος, Blue Drive. Στο περίπτερο θα εκτεθούν το ηλεκτρικό BlueOn και το ix35 FCEV. Η εταιρεία φιλοδοξεί να γίνει ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο της περιβαλλοντικής τεχνολογίας, επισημαίνεται στην ανακοίνωση. Το καινούργιο σλόγκαν της φίρμας είναι «Νέος τρόπος σκέψης. Νέες προοπτικές».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αυτοκίνητο
Στη στήλη
Αυτοκίνητο
Με λέξεις-κλειδιά
Αυτοκινητοβιομηχανία και εμπόριο αυτοκινήτων
Άλλα θέματα στην κατηγορία Αυτοκίνητο της έντυπης έκδοσης
Άλλες ειδήσεις
Η επίθεση ξεκινά από τη Γενεύη
Μικρές ειδήσεις