Έντυπη Έκδοση

Ιστορίες οικονομικής κρίσης

Οι όροι, οι προϋποθέσεις, τα νέα δεδομένα στην οικονομία, μετά την προσφυγή της Ελλάδας στον περιβόητο μηχανισμό στήριξης, οι συμβουλές «της πεντάρας», η ιστορία του χρηματιστή που τον είπαν «ο Ελληνας Μάντοφ», αλλά και μία δημοσκόπηση περιλαμβάνονται στο αποψινό μενού τριών τηλεοπτικών σταθμών.

Με τα νέα δεδομένα στην οικονομία και τις πιθανές αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις, μετά την ενεργοποίηση του κοινού μηχανισμού στήριξης Ευρωπαϊκής Ενωσης και Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ασχολείται απόψε στην εκπομπή του «Πρόσωπο με πρόσωπο» (Alter, 21.30) ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Αργότερα, «Οι Νέοι Φάκελοι» του Σκάι (23.00) ξεδιπλώνουν δύο ιστορίες της οικονομικής κρίσης. Ο Τάσος Τέλλογλου ερευνά τις συμβουλές «της πεντάρας» που δίνουν κάποιες τράπεζες, αλλά και την υπόθεση του χρηματιστή που χαρακτηρίστηκε «ο Ελληνας Μάντοφ». Πρόκειται για τον Ελληνα χρηματιστή που έκανε τους πελάτες του διώκτες του, όταν μετά το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης τον έβλεπαν -όπως λένε- να τους αρνείται την επιστροφή των χρημάτων, που σήμερα φτάνουν ακόμη και τα 10.000.000 ευρώ.

Λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα ο Γιάννης Πρετεντέρης στην «Ανατροπή» (ΜΕΓΚΑ, 23.55) παρουσιάζει δημοσκόπηση της GPO μετά την προσφυγή της χώρας στον μηχανισμό στήριξης. Για τις ευθύνες, τους φόβους και τους κινδύνους μιλούν οι: Χρήστος Παπουτσής (γραμματέας Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ), Πάνος Παναγιωτόπουλος (εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ.), Φώτης Κουβέλης (βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ) και ο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος, ενώ θα παρέμβει και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Τηλεόραση
Σχετικά θέματα: Τηλεόραση
Εκστρατεία ενίσχυσης της δημοσιογραφίας
Οι «στιγμές» του Μαλέλη
Άλλα θέματα στην κατηγορία Τέχνες & Πολιτισμός της έντυπης έκδοσης
Μουσική
Πρωτάρης μες στου Βοσπόρου τα στενά
Εικαστικά
Το έργο τέχνης και τα διαμάντια του
Συνέντευξη: Ζαν Ρενό
«Δεν με γοητεύουν τα κακά παιδιά»
Αλαν Σίλιτοου
«Οργισμένος» συγγραφέας ξεχασμένων ανθρώπων
Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης
30% κάτω ο προϋπολογισμός 35% πάνω οι επισκέπτες
Οι Κινέζοι θέλουν αρχαίους και ντετέκτιβ
Αρχαιολογία
«Στον Μαραθώνα η δημοκρατία νίκησε τη θεοκρατική απολυταρχία»
Τηλεόραση
Εκστρατεία ενίσχυσης της δημοσιογραφίας
Ιστορίες οικονομικής κρίσης
Οι «στιγμές» του Μαλέλη