Έντυπη Έκδοση

Μικρές ειδήσεις

» Πώς θα περάσουμε τους καλοκαιρινούς μήνες; αναρωτιούνται οι έμποροι και οι εισαγωγείς αυτοκινήτων που βλέπουν τις πωλήσεις να μειώνονται μέρα με τη μέρα.

Το αγοραστικό ενδιαφέρον έχει περιοριστεί και αν δεν παρθούν μέτρα από την πολιτεία θα καταγραφούν κι άλλα «κανόνια» στην αγορά των αυτοκινήτων.

» Η Citroen δεν θα μπορούσε να λείψει από το θρυλικό Goodwood Festival of Speed. Το κοινό θα δει από κοντά το εντυπωσιακό DS3 Racing και τα ηλεκτρικά πρωτότυπα Revolt και Survolt. Το εξελιγμένο από τη γαλλική φίρμα, Racing DS3 R, αποτελεί μία έκδοση περιορισμένης παραγωγής με γονίδια από το WRC. Για την περίσταση, ο υπετροφοδοτούμενος κινητήρας των 1.600 κ.ε. αποδίδει 200 ίππους, ενώ η κατασκευή τμημάτων από ανθρακονήματα τονίζει περισσότερο τον ξεχωριστό χαρακτήρα του μοντέλου. Η οικολογική ευαισθησία της μάρκας ενισχύεται με το Survolt, ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων και το Revolt που τονίζει την κομψή πλευρά της ηλεκτροκίνησης. Τέλος, σε μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της αυτοκίνησης δεν θα μπορούσαν να λείπουν το εντυπωσιακό GTbyCITROEN, καθώς και το C4 WRC, ένα από τα πιο επιτυχημένα αυτοκίνητα στην ιστορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι. Ανεβαίνει η Citroen.

» Η Mercedes-Benz Ελλάς υποστηρίζει το πρόγραμμα «Ασε τη γνώση να πετάξει». Μια πρωτοβουλία του ελληνικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού Euroscience, με την υποστήριξη της ελληνικής φαρμακευτικής εταιρείας Genesis Pharma. Στόχος είναι κάθε παιδί στα σχολεία των ακριτικών περιοχών της Ελλάδας να έχει πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή. Επίσης οι σχολικές και δημοτικές βιβλιοθήκες να ενισχυθούν με βιβλία και εκπαιδευτικά εγχειρίδια. Στο πλαίσιο αυτό, συλλέγονται μεταχειρισμένοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές,οι οποίοι αφού επισκευαστούν αποστέλλονται στις ακριτικές γωνιές της χώρας μας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους εργάζονται γι' αυτό το πρόγραμμα.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αυτοκίνητο
Με λέξεις-κλειδιά
Αυτοκινητοβιομηχανία και εμπόριο αυτοκινήτων
Άλλα θέματα στην κατηγορία Αυτοκίνητο της έντυπης έκδοσης
Άλλες ειδήσεις
Ανανεωμένη πολυτέλεια
Μικρές ειδήσεις
Πετρελαιοκίνητες εκδόσεις υψηλών προδιαγραφών