Έντυπη Έκδοση

»GRAND CHEROKEE

Πετρελαιοκίνητες εκδόσεις υψηλών προδιαγραφών

Ακόμη και αυτή τη δύσκολη εποχή η αντιπροσωπεία των αμερικανικών αυτοκινήτων Jeep εφαρμόζει νέα προγράμματα προώθησης των πωλήσεων.

Η Chrysler Jeep Dodge Ελλάς διαθέτει τις εκδόσεις ντίζελ του δημοφιλούς Jeep Grand Cherokee σε νέες μειωμένες τιμές. Η οικολογική ευαισθησία της μάρκας ενισχύεται από την ενίσχυση του στόλου με πετρελαιοκίνητες εκδόσεις υψηλών προδιαγραφών.

Ειδικότερα,προσφέρονται σε προνομιακή τιμή τα ντίζελ Jeep Grand Cherokee στις εκδοχές Laredo και Overland. Η ναυαρχίδα της εταιρείας εφοδιάζεται με το αξιόλογο μοτέρ ντίζελ χωρητικότητας 3.000 κ.εκ. Η μέγιστη ισχύς είναι 218 ίπποι και αποδίδεται στις 4.000 σ.α.λ. Η ροπή αγγίζει τα 51,9 χλγμ. και είναι διαθέσιμη από τις 1.600 σ.α.λ.

Το μεγάλο και βαρύ τετρακίνητο όχημα δεν υπολείπεται στον τομέα των επιδόσεων.Το τυπικό τεστ 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 9'' και η τελική φθάνει τα 200 χλμ./ώρα. Οσον αφορά την οικολογική συμπεριφορά του απαιτεί 10,2 λίτρα στον μικτό κύκλο για 100 χλμ. και εκπέμπει 270 γραμμ.CO2/χλμ. Στη λίστα με τα ισχυρά ατού του δημοφιλούς αμερικανικού αυτοκινήτου περιλαμβάνονται η εξελιγμένη τετρακίνηση, οι ικανότητες κίνησης σε δύσβατες διαδρομές, η καλή οδική συμπεριφορά στην άσφαλτο και τα υψηλά ποσοστά ασφαλείας.

Η πρώτη επιλογή είναι το πακέτο εξοπλισμού Laredo. Η νέα τιμή καθορίστηκε στις 46.900 ευρώ. Οσον αφορά το τεκμήριο που επιβαρύνει τον κάτοχο ανέρχεται στις 10.400 ευρώ. Το πλουσιότερο πακέτο Overland κοστίζει 50.900 ευρώ.

«Κάνουμε μια ακόμη προσπάθεια να προσφέρουμε σε δελεαστικές τιμές το καταξιωμένο Jeep Grand Cherokee», μας είπε ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Ανδρέας Σουλουτζιδάκης.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αυτοκίνητο
Με λέξεις-κλειδιά
Αυτοκινητοβιομηχανία και εμπόριο αυτοκινήτων
Άλλα θέματα στην κατηγορία Αυτοκίνητο της έντυπης έκδοσης
Άλλες ειδήσεις
Ανανεωμένη πολυτέλεια
Μικρές ειδήσεις
Πετρελαιοκίνητες εκδόσεις υψηλών προδιαγραφών