Έντυπη Έκδοση

TV για κλέφτες

Θα πάτε διακοπές; Εμ, τι θα κάνετε, στην πόλη θα μείνετε; Κι άμα φύγετε, δεν θα μείνει απροστάτευτο το σπίτι, έρμαιο των διαρρηκτών;

Και μη μ' αρχίσετε τώρα με την παλιά συνταγή «θ' αφήσουμε ένα φως ανοιχτό και θα νομίζουν οι κλέφτες ότι κάποιος είναι μέσα». Οι συγκεκριμένοι κλέφτες έχουν πεθάνει παρέα με τον Αλή Μπαμπά και οι απόγονοί τους τα μυρίζονται από χιλιόμετρα κάτι τέτοια κόλπα. Εχουν γίνει γίνει, πια «ξεφτέρια».

Οπότε; Οπότε «Fake TV»! Μάλιστα «Fake TV», ελληνιστί «Ψεύτικη Τηλεόραση», το πλέον εξελιγμένο ηλεκτρονικό όπλο στον αγώνα εναντίον του λωποδύτη.

Μια συσκευή μικρών διαστάσεων, πιο μικρή κι από οθόνη κομπιούτερ δεκατεσσάρων ιντσών, που μπαίνει στην πρίζα άνευ προβλημάτων και φέγγει σαν κανονικός τηλεοπτικός δέκτης. Πώς είναι αυτό το φως της TV που το βλέπουμε από το διπλανό δωμάτιο σαν να τρεμοπαίζει και σαν να αλλάζει χρώματα; Ετσι ακριβώς!

Και με χρονοδιακόπτη παρακαλώ, που τον ρυθμίζετε να ανοίγει την «Fake TV» με τη δύση του ηλίου και να την κλείνει με την ανατολή.

Θα βλέπει, δηλαδή, απ' έξω απ' το παράθυρο ή απ' την πόρτα ο υποψήφιος κλέφτης ότι παίζει φως τηλεοπτικό μέσα στο σπίτι και θα αποφασίζει ότι δεν αξίζει τον κόπο η εισβολή;

Εντάξει, αυτό δεν το εγγυάται ούτε ο πλέον αισιόδοξος πωλητής, αλλά, όπως λένε και οι άνθρωποι της «Fake TV», σε αυτά τα πράγματα παίζεις με τις πιθανότητες που στην περίπτωση αυτή είναι καλές. Χώρια που η «Fake TV» είναι και απολύτως οικολογική, καταναλώνοντας ελάχιστο ρεύμα.

Και πόσο κάνει αυτό το μαγικό μαραφέτι; Αν πάτε στη σχετική ιστοσελίδα (www.faketv.co.uk) θα δείτε ότι πάνω κάτω θα σας κοστίσει γύρω στα 35 ευρώ, συν τα ταχυδρομικά έξοδα.

Οι άνθρωποι της εταιρείας μού είπαν ότι δεν έχουν πρόβλημα να στείλουν τη «Fake TV» στα μέρη μας και είναι διατεθειμένοι να κάνουν και εκπτώσεις. Επίσης ψάχνουν για εμπορικό αντιπρόσωπο στα μέρη μας, άρα όσοι πιστοί προσέλθετε!

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Media
Άλλα θέματα στην κατηγορία Media της έντυπης έκδοσης
Συνέντευξη
«Δεν θα έπαιρνα τη θέση συναδέλφου»
Άλλες ειδήσεις
Η Ευρώπη (ξανά)ρυθμίζει την TV
TV για κλέφτες