Έντυπη Έκδοση

ΠΟΣΠΕΡΤ: «Δικό μας αίτημα η ανάρτηση των μπόνους»

Για «καυτό φθινόπωρο» και «πύρινο χειμώνα» λόγω των αντεργατικών συνθηκών κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ και καλεί όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος στη διαδήλωση που θα γίνει στις 11 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονιίκης.

Γι' αυτό και ενημερώνει ότι θα διαθέσει πούλμαν που θα αναχωρήσει στις 11/09 το πρωί και θα επιστρέψει αργά το βράδυ με επιχορήγηση φαγητού 20 ευρώ (δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 2/09). Στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσει και τοπική γενική συνέλευση, με θέματα: Ασφαλιστικό, ΣΣΕ, εκλογή εφορευτικής επτιροπής για τις εκλογές του τοπικού της παραρτήματος.

Στην ίδια ανακοίνωση η ΠΟΣΠΕΡΤ κάνει αναφορά στα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα στην ΕΡΤ: παραίτηση διευθύνοντος συμβούλου Γ. Γαμπρίτσου, απομακρύνσεις στελεχών ενώ έπεται και συνέχεια, ανάρτηση των μπόνους -κάτι που, όπως επισημαίνει, «ήταν δικό μας αίτημα» καθώς αποκαλύφθηκαν τα τεράστια ποσά που δίνονταν σε «ημετέρους». Στα αρνητικά της σημερινής διοίκησης καταλογίζει την καθυστέρηση για την προκήρυξη των συμβάσεων εργασίας επισημαίνοντας ότι υπάρχει πολιτική ευθύνη και είναι «απαραίτητο να προχωρήσει άμεσα, διότι για να καλυφθούν οι ανάγκες οι εργαζόμενοι έχουν θυσιάσει ρεπό, άδειες και το μικρό διάλειμμα εργασίας που δικαιούνται, αλλά αυτή η παραχώρηση έχει ημερομηνία λήξης!». Ζητεί από τη διοίκηση να εφαρμόσει περαιτέρω ισότητα, αξιοκρατία και νομιμότητα: «Αλήθεια, πότε επιτέλους θα κοπούν τα παχυλά επιδόματα υπηρεσιακών συμβούλων, που αμείβονται μέχρι και σήμερα χωρίς να παράγουν έργο, όπως και την εποχή του καθεστώτος Παναγόπουλου;».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Τηλεόραση
Σχετικά θέματα: Τηλεόραση
Λιγότεροι συμβασιούχοι στην ΕΡΤ
Ο ΑΝΤ1 ξαναβάζει μπροστά τις «μηχανές»
Φόρμουλα 1 και πάλι από τον Alpha
Άλλα θέματα στην κατηγορία Τέχνες & Πολιτισμός της έντυπης έκδοσης
Θέατρο
Εξάγουμε Ιψεν στην πατρίδα του
Κινηματογράφος & Υγεία
Μωρά από το Ιντερνετ, μωρά και στους σαμάνους
Νέες ταινίες
Οταν στα όνειρά μας μπορούν να εισβάλουν «διαρρήκτες»...
Αρχαιολογία
Επιφυλάξεις για το ανάκτορο του Οδυσσέα
Εικαστικά
Στα όρια της ζωής και της Ευρώπης
Μουσική
Η Χαρούλα θα βάλει καλάθι
Τηλεόραση
Λιγότεροι συμβασιούχοι στην ΕΡΤ
ΠΟΣΠΕΡΤ: «Δικό μας αίτημα η ανάρτηση των μπόνους»
Ο ΑΝΤ1 ξαναβάζει μπροστά τις «μηχανές»
Φόρμουλα 1 και πάλι από τον Alpha