Έντυπη Έκδοση

ΑΝΑΨΕ Ο ΚΑΒΓΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Vodafone-Wind εναντίον ΟΤΕ

Αιχμές του Γλ. Περσιάνη της Vodafone για μονοπωλιακές πρακτικές στην Pay TV

ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ «αιωνίων» μετά την κινητή τηλεφωνία μεταφέρεται στη συνδρομητική τηλεόραση. Οι «κόκκινοι» της Vodafone, με την αρωγή των «μπλε» της Wind, εκφράζουν ενστάσεις γύρω από την επιθετική πολιτική του ομίλου ΟΤΕ (θυγατρική εταιρεία η «πράσινη» Cosmote) στην αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης.

Πλήρες θέμα...

 • Αγροτικά θέματα

  • ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΠΟΠ κάστανα που ροκάρουν
   Στον απολαυστικό κόσμο του κάστανου, που ξαναρχίζει να παίρνει ανάσες, επιχειρεί να μας μυήσει ο δρ Απόστολος Κυριτσάκης Το κρητικό κάστανο προέρχεται από τις ξεχωριστές ποικιλίες Ρογδιανή και Στροβλιανή, που είναι μοναδικές σε γεύση, σύσταση και θρεπτικές ιδιότητες ΨΩΜΙ από... κάστανο; Κι όμως το κάστανο παραμένει νόστιμο, γλυκό, παραδεισένιος καρπός και στην Κίσσαμο Χανίων, εκτός από τις άλλες χρήσεις στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, μ' αυτό παρασκεύαζαν οι Χανιώτισσες μια φορά κι έναν καιρό και ψωμί, κάτι που θα άξιζε τον κόπο κάποια στιγμή να το δούμε και στην αγορά!
 • Εισαγωγές/Εξαγωγές

  • ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Εισαγωγές και εξαγωγές, πήραν ξανά την κάτω βόλτα
   Το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου τον Αύγουστο του 2014 παρουσίασε μείωση 29,5% ΝΕΑ «ΒΟΥΤΙΑ» στις εξαγωγές σημειώθηκε τον Αύγουστο, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. Πλέον παράγοντες της αγοράς αναφέρονται σε διαμόρφωση πτωτικής τάσης, κάτι που θα πρέπει να κινητοποιήσει άμεσα τους συναρμόδιους φορείς και τα παραγωγικά υπουργεία.
 • Επιχειρηματικότητα

  • Στρατηλάτισσα
   Η ALEXANDER The Great είναι μια μπίρα ελληνικής παραγωγής, τύπου Scotch Ale. Η Alexander The Great παράγεται απ' τη Ζυθοποιία ΖΕΟΣ, στην Αργολίδα, για λογαριασμό της Unibrau. Κυκλοφορεί σε φιάλη των 330ml, ενώ είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα σημεία. Η μπίρα, μόλις σερβιριστεί στο ποτήρι, δίνει έναν αφρό μέτριας διάρκειας, με αρκετές φυσαλίδες, κυρίως μικρές.
 • Ναυτιλία/Ανεργία

  • ΑΠΟ 45.000 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΤΩΡΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΙΣ 14.500! Η ανεργία έριξε άγκυρα στα λιμάνια
   Οι εφοπλιστές θέλουν να μειώσουν τους μισθούς και των ανώτατων πληρωμάτων, μέσω της ίδρυσης ιδιωτικών σχολών ναυτικής εκπαίδευσης ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ διαστάσεις έχει λάβει τα τελευταία χρόνια η ανεργία των ναυτεργατών. Οι απανωτές μειώσεις των οργανικών συνθέσεων στην ποντοπόρο ναυτιλία, ο αφανισμός των κρουαζιερόπλοιων με ελληνική σημαία και η θέσπιση του νέου θεσμικού πλαισίου στην ακτοπλοΐα (νόμος 4150/2013) επέφεραν δραματική εκτόξευση της ανεργίας.